Workshop: Efectul familiei asupra individului 

workshop-efectul-familiei-asupra-individului.jpg

Crezi că familia din care provii a avut sau are vre-un impact asupra ta?

Familia exercită un puternic impact emoţional asupra individului. Atât de puternică este această influenţă încât disfuncţiile individului sunt adesea o reflectare a disfuncţiilor familiei.

Sigmund Freud a recunoscut acest fenomen în tratarea pacienţilor săi. Terapia de familie structurală şi teoria Boweniană recunosc, de asemenea, importanţa familiei în vindecarea individuală. În cadrul acestui workshop de dezvoltare personală vom învăţa despre familii, despre structura acestora, despre sisteme şi subsisteme ale familiei, tipuri de graniţe, loialităţi, s.a.m.d.

După partea teoretică a workshopului vom trece la aspecte practice. Vom lua exemple de familie şi vom identifica aspectele discutate in partea teoretica a workshopului şi vom vedea cum putem contribui la îmbunătăţirea vieţii acelei familii.

Dacă doreşti, în partea practică a workshopului putem lua ca exemplu familia ta, în acest fel vei beneficia maxim de acest workshop.

Vino să vezi familia dintr-o perspectivă nouă! Se spune că "aşchia nu sare departe de trunchi", dar ce se întâmplă dacă aşchia îşi propune să sară departe de trunchi?

După prima jumătate a workshopului vom avea o pauză în care vă invit să sorbim împreună o cafea/ceai într-un mediu prietenesc şi relaxant. Cafeaua şi ceaiul sunt din partea casei.

Termen limită pentru înscriere: vineri, 6 aprilie.Pentru psihologi şi viitorii psihologi: workshopul este acreditat cu un număr de 5 ore de autocunoaştere şi dezvoltare personală. Aceste ore sunt necesare pentru obţinerea atestatului de la Colegiul Psihologilor.

Cui se adresează acest workshop?

Workshopul se adresează în primul rând studenţilor la psihologie, psihologilor şi psihoterapeuţilor care doresc să cunoască noţiunile elementare ale terapiei de familie. Deoarece limbajul va fi unul comun iar termenii noi vor fi explicaţi, workshopul va fi unul util fiecărui participant, indiferent dacă are sau nu cunoştinţe de psihologie.

 
Speaker : Iosif Szenasi – psiholog, psihoterapeut, trainer
Organizator :
 
Oras : Timisoara Tara : Romania Limba:
Locatia : str. Surorile Martir Caceu (fosta Negoiu), nr. 43
 
Data inceperii: 2012-04-08 Data finalizarii: 2012-04-08
 
Pret :

- 50 lei pentru studentii pana in 25 de ani 
- 80 lei pentru restul participantilor 

 
Program de desfasurare:

15:00 - 20:00

 
Date de contact:

http://iosifszenasi.com/workshop-efectul-familiei-asupra-individului.html

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>