Workshop Cautarea fericirii si desen cu emisfera dreapta 

workshop-cautarea-fericirii-si-desen-cu-emisfera-dreapta.JPG

Majoritatea simt ca mai mult RABDA viata, decat o TRAIESC. In cultura noastra puritana, unde oamenii sunt incurajati, inca din copilarie, sa-i puna pe altii mai presus decat ei si sa numeasca orice interese personale ca fiind " egoiste".E simplu de inteles cum se ajunge la moartea " spiritului". Pana cand nu va schimbati acest mod nesanatos de a gandi, spiritul vostru va avea numai de suferit.

Sarcina voastra este sa va hraniti spiritul. Pentru asta in primul rand trebuie sa identificati lucrurile care va fac sa va simtiti "vii" sa va gasiti o preocupare creativa prin care sa reusiti sa va exprimati trairile. O astfel de preocupare este desenul si pictura. Desenul cu emisfera dreapta este o cale spre a reusi sa-ti realizezi un asemenea vis, de a reusi sa exprimi prin linii si culoare trairile tale, chiar sa devii un veritabil artist.

Un exemplu viu pentru aceste afirmatii este persoana mea. Am cautat ani de zile starea in care mintea se linisteste, nu mai vocifereaza. Nu reuseam sa ajung la acea stare prin nici un mijloc.

Pana ce Universul mi-a scos in cale aceasta metoda de desen cu emisfera dreapta. Dupa 4 zile de curs am reusit sa fac liniste... si sa desenez. A fost un moment de cotitura in viata mea. Asta vreau sa va invat si pe voi. Sa desenati si sa faceti liniste in minte. Daca eu am reusit si voi puteti.

Dovada sunt desenele mele de acum doi ani..... si portofoliul meu de astazi. http://iuditart.daportfolio.com/

In decursul celor patru zile de curs toti participantii reusesc sa traiasca acea stare de bine. Ulterior vor reusi sa readuca in viata lor acea liniste, ori de cate ori simt nevoia.

Pentru inscriere se achita o taxa de 100 in contul RO81INGB 0000999901032018, ING Turda, titular cont Pelea Iudita, CNP 2610802126216. La detalii de plata rog specificati numele si orasul pentru care optati. Inscrierea devine efectiva, in momentul achitarii taxei. In caz de renuntare, cu mai putin de o saptamana de la inceperea cursului taxa se transfera la un curs ulterior, nu se restituie.

 
Speaker :
Organizator : CENTRUL HOLISTIC SOMA
 
Oras : Bucuresti Tara : Romania Limba: romana
Locatia : CENTRUL HOLISTIC SOMA str. Anton Pann 17B sector 3, Bucuresti
 
Data inceperii: 2012-07-19 Data finalizarii: 2012-07-22
 
Pret :

Costul cursului este 500 de ron, suma care include materialele pentru desen, suportul de curs si hartia.

 
Program de desfasurare:

9.00 - 17.00

 
Date de contact:

Relatii suplimentare la telefonul 0744616651

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>