wokshopul-The-Return-of-the-Seer-and-Dream-Archaeology 

wokshopul-the-return-of-the-seer-and-dream-archaeology.jpg

Robert Moss, (www.mossdreams.com) creatorul metodei "Active Dreaming", o imbinare originala de lucru cu visele si samanism, vine in Romania la inceput de Octombrie (patru zile, 5 - 8 Octombrie). Vine ca sa visam impreuna, bineinteles :)
Si nu oricum, ci in cadrul unui workshop de exceptie: "The Return of the Seer and Dream Archaeology" (Intoarcerea Vizionarului si Arheologia Viselor).

Iar voi sunteti invitati !

Ce vom face?
Vom invata tehnicile Vizionarilor din vechime si vom scana vise care vorbesc despre un viitor posibil. Vom exersa lucrul cu vise de vindecare, pentru noi insine si pentru cei care au nevoie. Ne vom reaminti ceea ce vechile traditii stiau prea bine - ca visele ne arata ceea ce vrea Sufletul.
Si atunci cand vorbim despre Dream Archaeology, vorbim, bineinteles, despre Daci. Energia si "memoria" locului ne vor insoti si ne vor fi ghizi in re-conectarea cu intelepciunea ancestrala. Vom recupera daruri de mult uitate si vom participa in mod activ, creator, la o recuperare a sufletului la nivel de cultura si de tot ceea ce a insemnat si inseamna civilizatia Dacilor.

Este o ocazie unica, din toate punctele de vedere. In acest moment mai sunt 7 locuri (s-au inscris multi din afara), asa ca rezervarea locului se va face pe principiul "primul inscris". Multumim pentru intelegere.

Detalii complete:

http://www.mossdreams.com/Design%202009/Calendar/2012.10%20October/romania.htm

Cazarea va fi la vila Ermitage, in Busteni - o locatie absolut superba, aproximativ 28 euro/zi, toate mesele incluse, coffee break inclus.

Pentru a va rezerva locul, va rog sa depuneti saptamana asta un avans de 200 de Euro (150 avans pentru workshop si 50 avans pentru cazare) in contul de mai jos (urmand ca pana pe 31 August sa achitati integral).

Cont IBAN: RO03RNCB0072048018960001
BCR

titular cont: Ana Maria Stefanescu
detalii plata: alimentare cont

Va asteptam cu drag, sa visam impreuna. Va fi o experienta puternic transformatoare. De neuitat!

 
Speaker : Robert Moss
Organizator :
 
Oras : Busteni Tara : Romania Limba: engleza
Locatia : Busteni
 
Data inceperii: 2012-10-05 Data finalizarii: 2012-10-08
 
Pret :

300 Euro daca plata este facuta integral pana in septembrie

350 Euro dupa 1 septembrie

 
Program de desfasurare:
 
Date de contact:

Ana Maria Stefanescu: ana_radu@hotmail.com
Tel: 0040.723.473.059

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>