Conferinta Trezirea Inimii Iluminate 

trezirea-inimii-iluminate.jpg

Multi dintre voi cunosc si au citit cartea lui Drunvalo "Vechiul secret al Florii Vietii", in care el vorbeste despre geometria sacra si MerKaBa si mai ales despre legatura acesteia cu intreaga fiinta umana si relatia cu toate fiintele. Incepand din 2006 Laszlo a sustinut 134 de cursuri Floarea Vietii in Ungaria, Romania, Slovacia, Bulgaria si Cehia.

In completarea invataturilor din cursurile Floarea Vietii si din carte, Drunvalo a impartasit personal cunoasterea sa in atelierul Pamant-Cer-Inima. El a dezvaluit cum se poate conecta MerKaBa la inima, lucru ale carui implicatii le gasim in cartea sa "Spatiul sacru al inimii".

De la sfarsitul anului 2011 Drunvalo a certificat aproape 100 de noi facilitatori care sa prezinte lumii noua informatie. Atelierul se numeste "Trezirea Inimii Iluminate". Acesta ofera informatia divina despre cum sa intram in spatiul sacru al inimii noastre pline de Compasiune si Iubire Divina pentru intreaga viata de pretutindeni. In acest spatiu visele noastre devin realitate. In acest spatiu Iubirea este Lumina. In acest spatiu noi traim prin Constiinta Unitatii. Acesta este cu adevarat noul pas in Procesul de Ascensiune catre care se indreapta planeta si toate formele de viata in acest moment! Tineti-va bine si bucurati-va! Amintiti-va ca Bucuria are cea mai inalta frecventa in acest moment pe Pamant.

Aşa cum spune Drunvalo:

"O Lumina sfanta si divina straluceste in Inimile noastre si ofera speranta vie intregii lumi si tie personal. Inaltarea in lumi spirituale mai inalte nu este un porces pe care il pot indeplini doar sfintii. Cu totii putem alege aceasta cale a Inimii, aici, pe Pamant, chiar in acest moment. Inaltarea poate fi realizata fara a parasi aceasta lume si fiind conştienti de tot ceea ce exista in realitatea noastra. Lumea exterioara nu este decat o reflectie si o creatie a lumii interioare care a fost uitata de mult de Inimile noastre"

Ca unic membru maghiar al "Scolii Reamintirii" http://drunvalo.net/teachers/teachers_display.php?teacher_id=136 doresc sa Va invit sa luati parte la atelierul "Trezirea Inimii Iluminate", ce va fi sustinut in engleza.

Cand Drunvalo a introdus aceasta noua metoda, totul s-a schimbat. Acesta este momentul cand ne putem conecta la campul nostru de lumina intr-un mod firesc si complet care deschide poarta catre Unitatea Intregii Vieti.

Iata o scurta prezentare a atelierului de 4 zile:

 Conectarea inimii cu creierul pentru echilibrarea energiei.

 Activarea celui de-al treilea ochi si a glandei pineale ceea ce permite inimii sa priveasca prin ochiul ei conştient astfel ca procesul de creatie pornit din inima sa poata incepe.

 Intrarea in si experimentarea spatiului sacru al inimii.

 Crearea din spatiul inimii in care nu exista polaritate, spatiu al Unitatii.

 Crearea unei MerKaBe din inima care este intr-un acord mai mare cu energiile actuale.

 Unirea vechii MerKaBa din minte cu noua MerKaBa din inima.

 Introducerea unei metode care la sfarsitul procesului ne va permite sa activam aureola din jurul capului, ceea ce inainte era doar privilegiul sfintilor.

 Obtinerea puterii de a lua decizii pornite din inima

 Folosirea energiei sinelui vostru divin superior

 Si multe tehnici prin care sa va amintiti cine sunteti si cum sa traiti cu bucurie.

Aceste noi tehnici conecteaza inima cu creierul prin glanda pineala, ceea ce activeaza noua MerKaBa pornita din inima. Aceasta MerKaBa combinata, de frecventa mai înalta, care este Corpul nostru de Lumină mai simplu, este mai usor de folosit si programat si se activeaza imediat.

Acesta MerKaBa din inima inlocuieste MerKaBa din minte care era predata anterior in atelierele Floarea Vietii. Va prezint aceasta informatie noua pentru a Va ajuta sa Va deschideti inima, iar din inima veti putea sa activati MerKaBa.

Din acest moment visele voastre vor deveni realitate si vom invata sa traim, cu compasiune, prin inima, in armonie cu viata de pretutindeni.

Cursul va avea loc in Bucuresti in perioada 09-12 August 2012.
Contact inscriere: Anisoara Cismasu (0724-303-001, steauasufletului@gmail.com)

Intrarea este 25 lei si reprezinta rezervarea de spatiu si servirea de ceai, conferinta fiind oferita gratuit de catre trainer.

 
Speaker : Laszlo Zoltan Nagy
Organizator :
 
Oras : Bucuresti Tara : Romania Limba: engleza cu traducere in romana
Locatia : Ceainaria Serendipity
 
Data inceperii: 2012-07-31 Data finalizarii: 2012-07-31
 
Pret :

Intrarea este 25 lei si reprezinta rezervarea de spatiu si servirea de ceai, conferinta fiind oferita gratuit de catre trainer.

 
Program de desfasurare:

Ora 19.00

 
Date de contact:

Pentru rezervari asteptam mailurile voastre la: events@serendipity-tea.ro

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>