TERAPIE VIBRATIONALA PRIN INTERMEDIUL SUNETULUI DE GONG SI BOLURI TIBETANE 

Humanity's Team Romania are deosebita placere sa va prezinte: TERAPIE VIBRATIONALA PRIN INTERMEDIUL SUNETULUI DE GONG SI BOLURI TIBETANE cu renumiti maestri terapeuti italieni

Gongul si bolurile tibetane sunt folosite in intreaga lume pentru meditatie, relaxare si obtinerea starii generale de bine. Acestea sunt utilizate nu numai in practicile religioase din manastirile budiste, ci si in practicarea Yoga, in muzicoterapie si meditatii individuale, precum si tratamente individuale. Terapia vibrationala amintita este practicata de o serie intreaga de profesionisti, printre care profesori, muzicieni, invatatori spirituali, psihoterapeuti, profesionisti in masaj, dar si de specialisti in sanatate, in terapia cancerului, pentru eliminarea stress-ului obisnuit sau al stress-ului posttraumatic.

Gongul Tibetan este numit si "masina de putere vindecatoare ", pentru ca sunetul acestuia genereaza o vibratie energetica care induce oricarei persoane care il asculta experiente de bine spiritual si "topeste" blocajele din subconstient. El ne ajuta sa trecem peste frica si complexe si sa ne eliberam energiile creative.
Corpul uman este un tot de vibratii, iar acolo unde organele sunt bolnave, acestea au o frecventa dereglata. Vibratiile clopotelor tibetane ajuta corpul sa reintre in frecventa armonioasa originala. Bolurile tibetane sunt si ele instrumente muzicale antice, folosite ca suport sonor in timpul meditatiilor si rugaciunilor, cu intentia de a conecta dimensiunile ceresti cu dimensiunea pamanteasca. Dubla lor misiune este de a emana vibratii si de a emite un sunet bogat de armonii, ce induc stari de pace ascultatorului. Terapia cu boluri tibetane este in prezent larg raspandita in India, Japonia, Coreea, Nepal, China.

Beneficii
Fiecare Gong are o vasta gama de sunete care trateaza persoana ca pe un intreg, in functie de expresia corporala si procesele energetice conexe. "Tratamentul" nu afecteaza numai latura psihica, ci si corpul fizic, cu tensiunile si rigidigitatile sale, pana la diverse blocaje musculare care de obicei cauzeaza boala. Emotiile negative paralizeaza, iar situatii de stres, intr-un fel sau altul, deregleaza echilibrul emotiv si conduc la blocaje la nivel corporal, care impiedica emotiile sa circule libere. Sunetul clopotului tibetan are efecte benefice in special pentru sistemul nervos central si aduce beneficii pentru toate problemele legate de insomnie si iritabilitate. Vibratiile sonore ale sunetului Gongului pot incetini imbatranirea, mintea se curata, eliberandu-se de emotii, generand un tip de exorcism si provacand ceea ce putem numi "transformare spontana". Dupa o astfel de terapie, pacientul reintra intr-o armonie totala intre corp si minte.

Pe scurt, terapia cu Gongul si bolurile tibetane actioneaza :
* in plan energetic, influentand deci meridianele energetice, chakrele si blocajele energetice;
*in plan fizic, interactionand cu respiratia, bataile inimii, presiunea sanguina, tensiuni musculare,etc;
*in plan psihofizic,aducand efecte benefice sistemului nervos central, dar si pentru toate problemele legate de insomnie si iritabilitate, relaxand si tonificand incarcarea psihofizica, eliminand progresiv starile de nervozitate, nerabdare, frica, ameliorand concentrarea, sincronizand emisfera dreapta si stanga a creierului;
*in plan emotiv - pune in miscare energia cristalizata in corpul nostru datorita emotiilor blocate de mult timp, inmagazinate in memoria celulara; *in plan spiritual - aduce armonie si stimuleaza capacitatea meditativa.

Scurta descriere a tehnicii
Gongul este un instrument vechi, pe care samanii il utilizau inca de acum 4.000 de ani, pentru puterea sa extraordinara de a transforma omul. Este instrumentul cel mai rezonant cunoscut. Ascultatorul este "imbratisat" intr-un camp bogat in armonii, in care intreaga sa existenta va fi revigorata si armonizata. Gongul da posibilitatea de a simti in acelasi timp mai multe sunete cu diverse intervaluri, "imbratisand" persoana care le asculta intr-o "baie" sonora regeneranta, unde partea constienta si cea inconstienta vor fi solicitate puternic. Vibratiile sonore elibereaza sufletul si ridica toata greutatea interioara.
"Baia" in vibratiile sunetului de Gong si de boluri tibetane este o experienta simpla si comoda, in care persoana imbracata confortabil se culca pe o salteluta sau un covoras moale si se acopera cu o cuvertura usoara.
Masajul sonor cu bolurile tibetane poate ajuta o persoana sa experimenteze profunde schimbari fizice si spirituale, insa nu trebuie considerat ca o medicina traditionala si nu trebuie sa substituie medicamentele prescrise de medici in cazuri de probleme specifice.

Despre trainer

ELISABETA GHELBER
"Calea spre cresterea mea personala spirituala a inceput si continua urcand zi de zi, moment dupa moment, astfel incat pot confirma ca Marele Univers are pentru noi toti o infinita iubire, ne este de ajuns sa o recunoastem si sa o acceptam. Divinul din noi este gata oricand a face lumina si a curati profundul nostru de orice umbra si indoiala pentru a construi o imunitate interiora. Putem sa o facem? Cu siguranta DA. Avem in noi, puterea de a spune: Universul este in mine si eu sunt intregul Univers.

Toate momentele de bucurie, fericire, durere, suferinta dau acestei vieti un sens unic, irepetabil. Deci, haidem sa traim aceast har divin acum si aici si pentru totdeauna." Elisabeta Ghelber
nascuta la 20 octombrie 1959 Botosani

LECTOR/FORMATOR CURSURI MASAJ IN CADRUL CRFPA VALCEA
TRAINER HOLISTIC ACREDITATA DE S.I.A.F. ITALIA
MASTER REIKI USUI SI KARUNA
MASTER GONG SI CAMPANE TIBETANE
PRACTICANT TAO
MASOR TERAPEUTIC SI HOLISTIC
OPERATOR TEHNICI BIOENERGETICE SI DE MASAJ
STUDENTA ANUL I - SCOALA DE BIOENERGETICA "EGO CENTER" PARMA SCOALA DR. PINO FERONI

Impreuna cu master Gong Massimo Piazza, primul profesor master Gong din Italia format direct de Maestrul international Master Gong Don Conreaux a parcurs cursul practic de cunoastere a terapiei vibrationale cu ajutorul sunetului de Gong, a bolurilor tibetane, scoica si alte instrumente muzicale naturale.

Alaturi de Master Gong Massimo Piazza, Master Gong Surana Mojca Morya din Slovenia, Kari Korkeamaki din Suedia, Master Gong Silvia Spada, Simone Sandrini, Nicola Raneri, Franca Gnuti (din Italia) a sustinut Concerte pentru Pace in multe orase din Italia, a participat la diverse manifestari nationale (Italia) cu caracter holistic si de asemeni multe sesiuni de grup de terapie vibrationala in cadrul multor asociatii culturale si holistice din toata Italia.

A fost invitata, impreuna cu Master Gong Massimo Piazza la televiziunea italiana locala TV COLOR CREMONA la doua intalniri de televiziune unde au prezentat in direct terapia vibrationala prin intermediul sunetului de Gong si a bolurilor tibetane si de asemenea tehnici de masaj cu ajutorul ventuzelor tibetane si masajul cu miere.

A participat la diverse alte cursuri, intalniri, seminarii, festivaluri cu maestri recunoscuti la nivel mondial din lumea Holistica si am lucrat impreuna cu acestia cu sesiuni de Gong si boluri tibetane: Lama Gedun Tharcin-Presedintele Asociatiei Monacilor Tibetani din Italia, Jamuna Mishara - Yoga Guru din India, Lama Kao din Tibet mare maestru international recunoscut ca Maestro Tao, cu care am fost initiata in stiinta Tao, Alessandro Ervi - mare maestru de practici samanice din Italia, Silvio Lucibello, guru Yoga, discipol al marelui maestru Jamuna Mishra, Mario Coradini, maestru din Argentina, fondator al tehnicii de "Biomuzica", Vashuda Evens, pictor si discipol direct al marelui maestru OSHO, Felipe Guerra-psihoterapeut etc, etc.

Este membru fondator al Asociatiei Onlus "Viviamoci" in cadrul careia organizeaza diverse activitati holistice: cursuri de Reiki pentru toate gradele, de reflexologia plantara si masaj, seminarii si weekend-uri pentru cresterea personala.

In anul 2011 in urma examenului sustinut in Italia la S.I.A.F. (Societatea Italiana de Armonizatori Familiali,Indrumatori, Indrumatori Holistici si Operatori Holistici) Societate acreditata de Parlamentul Italiei ca organ de competenta pentru recunoasterea activitatilor holistice in Italia, recunoscuta si la nivel European, a fost acreditata ca TRAINER HOLISTIC si inscrisa in Registrul Profesional cu nr. T0342T-OP ca profesionist care poate desfasura propria activitate de specialitate, dupa legile si regulile prevazute de legislatia in vigoare din Italia si Europa.
Facebook - Elisabeta Ghelber

Pentru mai multe detalii, click AICI.

 
Speaker : ELISABETA GHELBER; MASSIMO PIAZZA (Sir Jot Singh);
Organizator : Humanity's Team Romania
 
Oras : Bucuresti Tara : Romania Limba: romana
Locatia : Sala de festivitati a scolii generale nr. 64 Ferdinand 1
 
Data inceperii: 2012-08-18 Data finalizarii: 2012-08-20
 
Pret :

Participarea la acest eveniment se va face in schimbul unei donatii pentru acoperirea costurilor ocazionate de organizare si sustinerea asociatiei non-profit Echipa Omenirii.
Adultii: 50 Ron;
Pensionarii si persoanele cu dizabilitati: 35 Ron;
Copiii: gratuit.
In functie de numarul de inscrieri si disponibilitatea de timp, intre sesiunile de terapie prin sunet de gong, se vor organiza seminarii de Rebirthing (tehnici de respiratie), Yoga Rasului, sedinte de masaj on-site, masaj metamorfic sau thailandez.
Donatiile sustin activitatea asociatiei non-profit Echipa Omenirii si proiectele sale sociale. Activitatea asociatiei este sustinuta integral de catre voluntari.
Miscarea spirituala Humanity's Team este o miscare a drepturilor civile ale sufletului, al carui scop este sa comunice si sa implementeze credinta ca noi toti suntem UNA, una cu Dumnezeu si una cu viata.

 
Program de desfasurare:

10.00 - 11.30

 
Date de contact:

Catalina Sursilov contact@humanitysteam.ro

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>