Tabara Reconectarea cu traditia samanica incasa. Ritualurile Munay Ki 

tabara-reconectarea-cu-traditia-samanica-incasa.-ritualurile-munay-ki.jpg

In luna august, intr-o locatie de suflet, in natura, va invitam sa ne "reconectam" la cea mai veche practica spirituala a lumii, samanismul, o traditie veche de zeci de mii de ani, a carei valoare o intuim si o cunoastem, in adancul sufletului nostru. De aceea, va invitam sa primiti invitatia noastra ca pe o chemare la reamintire a unor lucruri care zac ascunse in noi din timpurile vechi.

Incepem sa recunoastem, in numar din ce in ce mai mare, ca traditia samanica este cea care ne poate face conexiunea cu toate lucrurile care devin din ce in ce mai importante, acum, in anul 2012: comunicarea cu lumile invizible si cu sursa a tot ceea ce este, respectul fata Mama Pamant si vindecarea prin procesul revelatiei directe si personale.

Prin practicile samanice putem realiza ca suntem parte din ceva mult mai maret si ca avem responsabilitatea sa exprimam in lume potentialul a ceea ce putem deveni. Putem sa ne reconectam la vocea sufletului, sa intram in comunicare cu subconstientul si cu fortele creatoare ale Universului, putem sa accesam vindecarea la un alt nivel, intr-o realitate energetica in care vindecarea este instantanee, iar timpul este necesar doar pentru a downloada efectele in plan sufletesc, mental si fizic.

In timpul cursului, veti primi si initierile Munay Ki. Ritualurile Munay Ki (cuvantul inseamna Iubire si Putere sau "Fii asa cum esti!") sunt initierile pe care le primeau, inca din vechime, samanii din America de Sud, cunoscuti sub numele Laika, Pastratorii Pamantului. Ele constituie un proces in 9 pasi pentru vindecarea ranilor din trecut, din copilarie, a ranilor stramosesti, a mostenirilor genetice si karmice cu care ne-am nascut in aceasta viata.

Aceste ritualuri sunt transmise pe cale energetica si ne pot ajuta sa ne vindecam si sa vedem cine vom deveni in viitor, peste mii de ani. Ne ajuta sa facem saltul cuantic de la Homo Sapiens la Homo Luminous, sa fim liberi de toate ranile si povestile din vietile noastre, in deplina concordanta cu Mama Pamant, cu fortele naturii si cu Sinele Divin.Cele noua ritualuri pe care le veti primi sunt: ritualul vindecatorului, ritualul benzilor de putere, ritualul armoniei, ritualul clarvazatorului, ritualul pastratorilor zilei, ritualul pastratorilor intelepciunii, ritualul pastratorilor pamantului, ritualul timpului care va veni si ritualul Creatorului.

Dupa ce treceti prin aceste initieri, ele devin ale voastre si puteti sa le transmiteti altora, in forma pe care o doriti.

Pentru toate acestea si multe altele, va invitam sa descoperim impreuna puterea traditiei samanice incase, asa cum a fost transmisa de samanii Laika din America de Sud lui Alberto Villoldo (psiholog si antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni.)

Din cuprinsul cursului:

- Incursiune in lumea samanismului incas: ce inseamna a fi saman, rolul samanului, instrumentele samanului in crearea unei noi realitati
- Din intelepciunea samanilor incasi. Despre medicina energetica a vindecatorilor Laika
- Cele 5 principii Munay Ki
- Nivelele samanice de perceptie a realitatii: nivelul perceptiei fizice (reprezentat de sarpe), nivelul mintii si al perceptiei emotionale (reprezentat de jaguar), nivelul sufletului si al perceptiei sacre (reprezentat de pasarea colibri), nivelul perceptiei spirituale (reprezentat de vultur)
- Despre calatoria samanica. Calatorii in Lumea de Jos si in Lumea de Sus si alte calatorii pentru redescoperirea unor aspecte uitate din noi insine
- Puterea vindecatoare a mamei Pamant. Cum putem folosi aceasta putere pentru vindecarea personala
- Ceremonialul focului. Cum sa folosim forta focului pentru vindecare personala si vindecarea Mamei Pamant
- Cele 9 initieri Munay Ki: explicatii si transmitere
- Metode practice de intretinere a initierilor primite

Veti primi suport de curs, diploma, DVD cu explicarea ritualurilor facuta de Alberto Villoldo si propria piatra Pi pentru initieri.

 
Speaker : Dan Marinas si Mihaela Vasile
Organizator : damaideparte.ro
 
Oras : sibiu Tara : Romania Limba: romana
Locatia : in apropierea orasului Sibiu, intr-o locatie de suflet, in natura
 
Data inceperii: 2012-08-16 Data finalizarii: 2012-08-19
 
Pret :

1100 RON (pretul include cursul, materialele de curs, cazare 3 nopti si 3 mese/zi). Inscrierea se face pe baza unui avans de 400 RON.

 
Program de desfasurare:
 
Date de contact:

Email: mihaela@aimee.ro
Tel: 0721465852

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>