Tabara dedicata exclusiv Doamnelor si Domnisoarelor! 

"CAND CORPUL SI MINTEA TA SUNT LINISTITE,

SUFLETUL TAU RADE!"

- Osho -

"Sense - Beauty Inside"

- Tabara dedicata exclusiv Doamnelor si Domnisoarelor! -

(editia a treia)

Timp de 3 zile, departe de zgomotul oraselor, sunteti invitate sa experimentati metode practice si eficiente de constientizare a memoriei Sufletului-Corpului, dar si metode de constientizare, de conectare la propria sursa de claritate, de relaxare in interior, astfel incat "parteneriatul" dintre Suflet-Corp-Minte-Spirit sa fie unul de succes!

Programul intensiv al celor 3 zile are ca scop dezvaluirea constelatiilor emotionale, privirea si intelegerea tiparelor si credintelor limitative care au dus la blocarea energiei naturale a Feminitatii, tipare si credinte care se activeaza in mod automat, impiedicandu-te sa te bucuri de Feminitate si de Viata ta.

Modalitatile de lucru reunesc procedee, tehnici si meditatii din sfera psiho-spiritualitatii, a auto-cunoasterii, optimizarii si evolutiei personale - toate vizand purificarea corporala si emotionala, conectarea la propria sursa de vitalitate si naturalete, constientizarea si gestionarea emotiilor negative care au produs blocaje in Suflet-Minte-Corp, poate reprimandu-ne Feminitatea si potentialul natural.

DE CE SA PARTICIPI?

DACA:

printre atatea probleme ale vietii de zi cu zi, ai uitat de tine, ai uitat cine esti,
ai uitat ca existi in primul rand pentru tine,
ti-e frica sa asculti mesajele pe care sufletul si corpul tau ti le transmit sau nu stii inca sa le decodifici,
alegerile pe care le-ai facut pana acum nu te reprezinta asa cum ai vrea si nu esti in armonie cu tine, dar iti doresti aceasta armonie,
ti-ai ratacit visele printre responsabilitatile vietii de zi cu zi,
ai vrea, dar nu ai curaj inca, sa schimbi ceva la tine si sa te indrepti in directia dorita,
porti cu tine un dialog launtric, dar inca amani momentul intalnirii cu tine,
te-ai abatut de la visele tale,
Atunci, vacanta de acum iti este data sa o folosesti intr-un mod inedit altul decat cel obisnuit: sa iti amintesti toate aceste lucruri, sa le dai sensul dorit de tine si sa intelegi adevarata valoare pe care emotiile o au pentru Sufletul si pentru Corpul tau.

Pe parcursul celor 3 zile, vom invata sa ne ascultam si recunoastem corpul si simturile, sa ne constientizam si intelegem sentimentele, emotiile, sa realizam poate ca ele fac parte din armonia fiintei noastre - sa nu vedem neaparat ceva rau in emotiile negative. E nevoie sa ajungem singure la o „concluzie personala" in aceasta directie, nascuta din propria experienta si intelegere. Pentru ca cel mai mult conteaza cum ne simtim, cum suntem in interior - cu inima inchisa sau dechisa.

Se spune ca sentimentele ingropate de vii, nu mor niciodata. Intrucat ele nu au o "supapa" de iesire, se vor "orienta" catre organele corpului nostru, dezechilibrand energia interna a acestora si putand da nastere la boli, tulburari emotionale si organice.

Costul acestei atitudini nu este decat o suferinta psihosomatica (boli, uneori chiar cronice), ceea ce este insasi modalitatea in care psihicul si fizicul elibereaza emotiile negative acumulate.

Intelegand si gestionand in mod sanatos memoria Sufletului - Corpului, Viata ta este in Echilibru, iar tu esti Fericita pentru ca stii cum sa atingi singura acest Echilibru- sursa linistii interioare.

Pentru ca acest Echilibru sa poata fi atins cu succes, timp de 3 zile ne vom concentra eforturile spre transformarea evolutiva, devenirea psiho-spirituala si optimizarea personala - pornind de la constientizarea blocajelor emotionale si psihologice care ne-au afectat si inca ne afecteaza viata - personala si profesionala.

Intrucat recunoasterea trasaturilor si calitatilor personale ne impaca si ne aliniaza cu noi insine, dupa cele 3 zile petrecute alaturi de noi, vei invata sa te asculti, sa te conectezi la sursa de liniste interioara, sa comunici cu Sufletul si cu Corpul tau si vei putea sa observi ca in viata ta vor aparea urmatoarele transformari:

• la nivel fizic: inveti sa iti asculti corpul si mesajele pe care corpul tau ti le comunica,

• la nivel emotional: vei reusi sa identifici propriile constelatii emotionale, sa constientizezi si sa accepti ranile copilariei si ale adolescentei, astfel incat sa nu te mai afecteze in prezent si nici in viitor; iti vei restabili echilibrul si armonia interioara,

• la nivel mental: vei descoperi cum sa controlezi propriile tipare/programe mentale si conditionari; vei dezvolta capacitatea de claritate interioara, detasare si privire, observare a ce ti se intampla,

• la nivel spiritual: redescoperi Armonia, Frumusetea, Centrarea in propria fiinta si, prin acestea, Alinierea cu tot ceea ce te inconjoara; simti ca faci parte din Univers si ca Universul are nevoie de unicitatea ta.

Scopul tuturor modalitatilor de lucru selectate, este atingerea si pastrarea starii de claritate si linistirea Sufletului si a Mintii - deopotriva.

Depinde numai de noi sa atingem Starea de Echilibru fara a neglija niciunul dintre aceste nivele, astfel incat sa fim mereu in contact cu Sufletul si cu Corpul nostru si in viitor sa nu apara regrete pentru alegerile, hotararile si deciziile pe care le luam acum!

Programul intensiv - alcatuit din explorari interioare si exercitii de prezenta, constientizare si armonizare - ne va ajuta sa ne contactam cu noi insine, trecand cu blandete, delicatete si intelegere dincolo de imaginea de la suprafata si sa re-venim in interiorul nostru atat de minunat, pentru a trimite inapoi, celor din jur, adevarata noastra stralucire.

TE INSOTESTE IN ACEASTA INCURSIUNE IN MEMORIA SUFLETULUI SI A CORPULUI:

MONA GEORGESCU

Este fondator al site-ului de explorari interioare MinuneMica.ro, trainer si autor de articole psiho-spirituale, avand o specializare in domeniul psihoterapiei si psihanalizei copilului si adolescentului, cursuri in domeniul terapiilor scurte centrate pe solutie, al hipnozei clinice si al intelegerii adolescentilor si metode de lucru cu acestia, precum si o formare ca NLP Practitioner. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul resurselor umane, a facilitat cursuri in organizatii multinationale de prestigiu.

Mai multe detalii despre mine, AICI.

Fiecare participanta la aceasta tabara, va beneficia de experienta facilitatorului, de informatii documentate si clare, formulate concret, eficient si cat mai practic, precum si de principii demonstrate de-a lungul timpului. Daca vor fi urmate, toate acestea ofera garantia unei cunoasteri de sine aprofundate pentru fiecare aspect al Intregului Feminin: Suflet-Corp-Minte-Spirit.

UNDE:

Vom petrece 3 zile minunate, departe de zgomotul si agitatia oraselor, la Busteni!
Vom fi in apropierea acelei zone despre care specialistii spun ca are efecte terapeutice exceptionale asupra organismului uman, o zona in care organismul nu oboseste, iar functiile fizico-chimice se revigoreaza brusc, o zona despre care se spune ca ar fi legendarul loc dintre cer si pamant.

Locul pe care l-am ales va fi anuntat doar persoanelor care confirma participarea.

CAND:

27- 29 August 2012

INVESTITIA:

180 euro/pers

Pretul include: materiale didactice + pensiune completa (cazare + toate mesele) + taxa de statiune/salvamont (taxe obligatorii, conform legislatiei)

NOTA: Doamnele/domnisoarele care doresc cazare in regim single, vor achita in plus o diferenta de 120 lei.

Lista de inscrieri este deschisa, si te invit sa iti rezervi un loc pana pe data de 25 August 2012.

Inscrierea este valida numai dupa achitarea avansului de 50%, restul urmand sa se achite in momentul intalnirii la Busteni, cand vei primi si factura.

CADOU din partea MinuneMica.ro:

Fiecare participanta primeste din partea MinuneMica.ro un Voucher cadou: 20% discount la oricare dintre serviciile/pachetele oferite de Salonul de Infrumusetare STUDIO MAYO din Bucuresti.

Numar de locuri: minim 5 - maxim 8

CUM TE INSCRII?

1. Participarea este garantata doar de achitarea avansului de 50% din taxa mentionata mai sus.

Plata avansului de 50% (echivalentul in lei) se face prin virament bancar in contul:

RO44BTRL04701201R62631XX, Banca: Transilvania S.A. - Agentia Baba Novac, Bucuresti,

Titular: GEORGESCU LUCIA-MONA.

Transferul avansului se efectueaza pana pe data de 25 August 2012.

Ca referinta pentru operatiunea bancara, nu uita sa mentionezi: "workshop"

2. CONFIRMI ACHITAREA AVANSULUI TAXEI

Te rog sa confirmi achitarea taxei la adresa mona@minunemica.eu, trimitand copia ordinului de plata, scanata si specificand numele si numarul tau de telefon si numarul de persoane pentru care ai achitat avansul.

3. Diferenta se achita in sala de curs, inainte de inceperea cursului.

INSCRIERI:

Mona Georgescu:

telefon: 0722.501050; e-mail: mona@minunemica.eu

OBS.:

Aceste intalniri nu se doresc a fi grupuri de suport / dezvoltare personala /consiliere psihologica

 
Speaker : Mona Georgescu
Organizator : www.minunemica.ro
 
Oras : Busteni Tara : Romania Limba: romana
Locatia : Busteni
 
Data inceperii: 2012-08-27 Data finalizarii: 2012-08-29
 
Pret :

180 euro/pers

Pretul include: materiale didactice + pensiune completa (cazare + toate mesele) + taxa de statiune/salvamont (taxe obligatorii, conform legislatiei)

NOTA: Doamnele/domnisoarele care doresc cazare in regim single, vor achita in plus o diferenta de 120 lei.

Lista de inscrieri este deschisa, si te invit sa iti rezervi un loc pana pe data de 25 August 2012.

Inscrierea este valida numai dupa achitarea avansului de 50%, restul urmand sa se achite in momentul intalnirii la Busteni, cand vei primi si factura.

CADOU din partea MinuneMica.ro:

Fiecare participanta primeste din partea MinuneMica.ro un Voucher cadou: 20% discount la oricare dintre serviciile/pachetele oferite de Salonul de Infrumusetare STUDIO MAYO din Bucuresti.

Numar de locuri: minim 5 - maxim 8

 
Program de desfasurare:
 
Date de contact:

Mona Georgescu:

Telefon: 0722.501050; E-mail: mona@minunemica.eu

 

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>