Tabara de alchimie spirituala 

Tabara de Alchimie Spirituala de la Vama Veche este o mini vacanta in care incercam sa aducem gandul permanent catre propria noastra fiinta si catre Dumnezeu. Soarele, marea, sarea marii, ionii aerului, nisipul, locul special energetic, baile de rasarit si apus, toate ne curata, purifica si alimenteaza fiinta cu energii curate, luminoase. Este momentul unei recalibrari energetice, a unei tonifieri mentale si aurice.

Este locul si momentul cel mai potrivit pentru relaxare, autocunoastere, introspectie, meditatie si intr-un cuvant cunoastere! Am presarat pe parcursul a trei zile: meditatii la rasaritul soarelui, exercitii specifice de tonifiere fizica si mentala, cursuri de cunoastere si mistere, initieri, exerctii practice cu caracter energetic si multa voie buna!

Vama Veche este un loc de putere, unde energiile cosmice si cele telurice se ingemaneaza armonios alimentand structurile biologice si conferind o reechilibrare trup-suflet-minte, in conformitate cu parametrii starii de sanatate si vitalitate.
Toate cursurile si initierile predate in aceatsa tabara au fost experimentate ani de zile atat individual cat si cu sute de practicanti din toata tara.

In timpul zilei se pot face si aplicatii practice intre cursanti: tratamente energetice, exercitii de scanare energetica, exercitii do - in, masaje, meditatii... etc.

Cei din interiorul grupului pot avea acces la consultatii astrologice si numerologice astfel incat cunoasterea sa se imbogateasca, iar alaturi de cursuri si initeri sa putem intregi raspunsul intrebarii: "Cine sunt eu si de ce ma aflu aici?"

Tabara va fi primita de un loc minunat, intim, cu casute din lemn, intr-o curte cu iarba verde si vatra pentru focul de seara! Numele se armonizeaza cu locul - "Taramul Inaltarii".

"Taramul Inaltarii" ne ofera si loc de chindie pentru miercuri seara cand toti cei prezenti vor petrece in jurul focului de tabara si isi vor pune dorinte ce vor zbura catre cer odata ce-au fost scrise pe lampioanele cu lumanari.

Va asteptam intr-un schimb de bucurie!

 
Speaker : Oreste Teodorescu, Doru Bem
Organizator : www.ordo.ro
 
Oras : Tara : Romania Limba: romana
Locatia : Vama Veche
 
Data inceperii: 2012-09-02 Data finalizarii: 2012-09-06
 
Pret :

580 Ron/pers

Rezervarea locului presupune achitarea primei jumătăți din contravaloarea cursului, respectiv 290 Ronîn contul bancar ce va fi comunicat ulterior pe email.
Precizăm că suma achitata reprezintă confirmarea participării la tabără și nu se returnează în cazul în care vă răzgândiți.

Achitarea avansului se face în termen de 5 zile lucrătoare din momentul primirii confirmării rezervării. În cazul neplăţii rezervarea se anulează.

 
Program de desfasurare:
 
Date de contact:

Tel: 0723.240.532
Email: info@ordo.ro

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>