Shamballa 13D Master Healer Workshop (5 Zile) 

shamballa-13d-master-healer-workshop.jpg

Shamballa Reiki si Shamballa Vindecare Multidimensională nivelurile 1 - 4 au devenit învechite şi au fost întrerupte în 2007 sub îndrumarea Maestrului Germain sponsor al Shamballa şi a fondatorului Shamballa John Armitage. Aceste sisteme nu oferă participanţilor esenţa de bază şi energia Shamballa cum este acum, care a continuat să crească şi să se dezvolte. Stilul si continutul care a fost practicat a reflectat energiile erei Pestelui şi nu energiile erei Varsătorului în care ne găsim acum. Oricine oferă aceste cursuri acum, oferă forme şi conţinut vechi de conştiinţă şi energie.

Acestea fiind luate la cunostintă, va invit să experimentati un eveniment transformational destinat să vă ajute pe drumul către măiestria de sine, conexiunea cu Sinele vostru EU SUNT şi integrarea frecventei extinse a iubirii.

În acest atelier vom discuta multe lucruri legate de schimbările actuale care au loc pe Pamant în timpul acestei tranziţii în această nouă epocă a iubirii. Veti experimenta meditaţii care ajută la curatarea si eliberarea tiparelor mentale şi emoţionale care limitează constienta şi apoi veti permite expresiei extinse a Fiintei voastre să fie integrată şi realizată. Activarile vă conectează cu energiile expandate ale propriilor nivele ale Sinelui. Acest proces de curatare, realizare şi împământare a mai multa iubire extinde frecvenţa noastră şi conştienta perceperii realităţii, fapt care ne ajută nu numai în mod individual, dar si colectiv, aşa cum evoluam în unitatea constiintei.

Frecvenţa Diamant a Shamballei reprezinta continuarea activităţii din Atlantida a Maestrului Inaltat Germain. Ea este intr-o continuă expansiune, extrem de rafinata, o energie vindecatoare foarte puternica şi o radiaţie transformatoare a Luminii. Integrarea acestor frecvente ne permite ca prin accesul la noile codificări care sunt descărcate prin intermediul centrelor Galactice, să stabilizam, sa aducem echilibru şi unitate Pământului şi armonie omenirii. Prin primirea noilor codificări care operează în cadrul frecvenţei Diamant, va va creste constienta multi-dimensionala, clarviziunea, clarauzul, şi clarştiinta.

Singura cerinţă pentru a participa la acest eveniment este dorinţa de a elibera frica şi de a îmbrăţişa iubirea fata de Sinele vostru Divin. Fiecare participant va primi un manual de curs si un certificat de la Scoala de Stiinte Ezoterice Shamballa.

Conţinutul atelierului şi activităţile:

-inţelegerea frecvenţei alimentelor şi mediului;
-introducere în şi practică cu channeling;
-exerciţii cu privire la modul de a controla mintea si ego-ul;
-toning vocal pentru chakre;
-dezvoltarea abilităţilor intuitive;
-activarea Antahkarana;
-12 activări pentru Corpul de Lumina;
-activarea stelei cu 36 colturi;
-activarea Iubirii Mahatma;
-activarea Flacarii Violet şi utilizarea acesteia;
-activarea ADN-ului şi purificari;
-reprogramarea ADN-ului;
-ADN-ul si limitarile conştiinţei;
-utilizări practice a vortexurilor şi cum să le creaţi;
-tehnici de purificare a Chakrelor şi tehnici de echilibrare;
-vindecarea şi tehnici de împământare;
-tehnici de echilibrare a creierului;
-discuţii despre corpul fizic, relaţii şi bani;
-discuţii despre ascensiunea personala şi universala;
-comunicare cu Prezenta EU SUNT, vindecare cu caracter personal şi asistenţă;

Facilitat de Joe Weaver, Shamballa 13D Învăţător. Sustine evenimente ce ajuta la realizarea, conştientizarea, responsabilizarea şi măiestria de sine in timp ce trecem prin această perioadă de transformare pe Pamant. Vizitati www.thedivinebalance.com

Fiind un workshop intensiv de 5 zile, in care se vor vehicula energii foarte puternice si de frecventa înalta, intentionăm să folosim 2 traducători care să se sprijine reciproc si să-si poată oferi unul altuia ocazia de odihnă si refacere din cand in cand.

 

 
Speaker : Joe Weaver, Shamballa 13D Īnvăţător
Organizator : Anisoara Cismasu
 
Oras : Bucuresti Tara : Romania Limba:
Locatia : Adresa va fi comunicata ulterior participantilor
 
Data inceperii: 2012-04-20 Data finalizarii: 2012-04-24
 
Pret :

Costul de participare pentru cei care se inscriu si platesc un avans de 150$ pana la 31 Decembrie 2011 este 444$ la care se adauga 44$ pentru traducere.
Dupa 01 Ianuarie 2012 costul de participare la workshop este 555$, suma care include si costul traducerii.

Pentru participantii la acest workshop, care doresc sa predea Shamballa Basic Healing si sa poata elibera certificate autentice, in weekend-ul imediat urmator, respectiv 27-30 Aprilie, se organizeaza un seminar de 4 zile Shamballa Basic Healing Teacher, la un cost de 222$ si 22$ contributie pentru traducere. 

 
Program de desfasurare:

9:30 am - 5:30 pm in fiecare zi

 
Date de contact:

Solicitati formularul de înscriere la adresa steauasufletului@gmail.com

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>