6 sedinte practice de Qigong Medical 

qigong-medical.jpg

La Multi Ani tuturor!

Va invitam sa incepeti acest Nou An cu inca un pas catre imbunatatirea propriei sanatati, participand la un nou ciclu de 6 sedinte practice de Qigong Medical.

In traditia taoista se considera ca radacina majoritatii bolilor si a imbatranirii premature se afla in corpul energetic si cel emotional. Chiar si atunci cand ranile fizice si psihice par vindecate la suprafata, o amprenta a traumatismului suferit ramane in adancurile fiintei noastre.

Acest prim modul de Qigong Medical include Sunetele Vindecatoare taoiste care lucreaza cu corpurile subtile si mersul anticancer pe care maestra Guolin l-a folosit pentru a rezolva traumele ramase in profunzime. In munca de pionierat cu pacientii bolnavi de cancer si boli cronice, Guolin a descoperit ca Sunetele Vindecatoare asociate cu miscarile de qigong imbunatatesc efectul terapeutic al tratamentelor medicale clasice.

Sedintele vor fi sustinute de dr. Luiza-Amelia Nogali.

Toate tehnicile predate sunt autentice, fiind transmise de Sifu Sat Chuen Hon, cea de a 21-a generatie a traditiei taoiste Longmen (Poarta Dragonului).

 
Speaker : dr. Luiza-Amelia Nogali
Organizator :
 
Oras : Bucuresti Tara : Romania Limba:
Locatia : Clinica Qi, Str. Pache Protopopescu nr. 119
 
Data inceperii: 2012-01-09 Data finalizarii: 2012-02-14
 
Pret :

30 lei / sedinta.
Pentru cei care achita primele 5 sedinte, a sasea este gratuita.

 
Program de desfasurare:

Va puteti inscrie la una din urmatoarele grupe:

  • grupa 1: Luni, ora 18.00 (9.01, 16.01, 23.01, 30.01, 6.02, 13.02)
  • grupa 2: Marti, ora 11.00 (10.01, 07.01, 24.01, 31.01, 7.02, 14.02)

Durata sedintei: 1 ora.

 
Date de contact:

Pentru inscriere, trimiteti un email la adresa luizamelia@yahoo.co.uk in care sa mentionati numele, numarul de telefon la care puteti fi contactat, grupa pe care o preferati, precum si alte variante de ora si zi pentru cazul in care locurile disponibile la grupa selectata au fost deja ocupate.

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>