Primal Breath - Respira Bucuria Vietii! 

primal-breath.jpg

„Odata ce respiratia este perfecta totul se aliniaza. Respiratia este Viata." OSHO.
Respiratia e cel mai simplu fenomen care exista. Fara respiratie nimic nu ar functiona. Si totusi un fenomen asa de simplu e ignorat si neinteles cu adevarat. Ne concentram pe lucruri pe care vrem sa le obtinem undeva in viitor sau ne complacem in a fi victimele trecutului dar uitam un lucru esential: acela de a respira constient. Respiratia este cea mai importanta forta vitala din viata noastra si atunci cand ea curge natural, spontan prin corp ne simtim plini de viata si ne putem exprima sentimentele usor in interactiunile cu ceilalti.

De cele mai multe ori abuzul, socul sau respingerea in copilarie a nevoilor noastre elementare de iubire si siguranta emotionala lasa in noi urme adanci: dobandim frici irationale, suntem tensionati in mod cronic, devenim dispusi spre diverse boli, ne sabotam pe noi insine, ne simtim respinsi si neintelesi si ne e foarte greu sa ne deschidem inimile pentru a impartasi iubirea in intimitate. Aceste urme adanci ale ranilor raman in memoria corpului nostru, raman ascunse dar active. Ne-am dezvoltat strategii de supravietuire, comportamente si credinte care ne contracta energia vitala si respiratia.

"Primal Breath" este o calatorie inspre eliberarea noastra de vechi rani si de conditionari pe care le-am dobandit in copilarie. Este extrem de important sa intram in contact cu realitatea si inteligenta naturala a corpului nostru, cu puterea bucuriei de viata, si cu starea delicata si provocatoare ca a unui copil care exista in noi.

Acest proces vindecator „Primal Breath" - o respiratie conectata profunda, ne sprijina sa ne intoarcem in timp, sa ne deschidem corpul pentru a lasa usor vechi traume si experiente neplacute. Intr-un cadru sigur si intr-o maniera jucausa, putem sa ne eliberam dureri, frici, furie, tristete si vina, stari vechi si ingropate pe care le-am purtat ca niste povare in viata noastra si sa ne reconectam profund la viata insasi.
Vom face asta intr-un proces constient de a ne redobandi calitatile de copil care sunt in esenta legate de Bucuria Vietii, Spontaneitate, Creativitate, Joc.

Acest proces de vindecare cu ajutorul respiratiei constiente îti trezeste energia vitala si te deschide catre a primi abundenta, energie si bucurie de viata. Lasa acest proces sa-ti topeasca tensiunile si protectiile. Lasa ca respiratia sa-ti devina un ‚ghid' pe calea ta pentru descoperirea puterii interioare uitate!

Invata sa fii în conexiune cu propria energie si sa stii cum sa fii în contact cu puterea Naturii pentru beneficiul tuturor! Sa stii cum sa folosesti fortele spirituale ale Existentei ca sa-ti trezesti energia de foc pentru vindecare si transformare de sine!

De ce Primal Breath?

• Te re-conecteaza cu puterea ta interioara care-ti da forta sa infrunti situatiile vietii cu curaj si demnitate.
• Te deschide catre un proces de vindecare profunda prin trezirea corpului emotional- acolo unde sunt stocate aspecte neclare sau dificile din trecut.
• Te ajuta sa lasi in urma rani, proiectii, protectii, masti si lucruri care iti blocheaza energia. In felul asta te reconectezi cu Energia Vietii din tine.
• Te detasezi si te eliberezi de vechi conditionari si convingeri care te fac sa te simti inferior si o victima a circumstantelor vietii.
• Iti da dinamism si puterea vointei.
• Intrii in contact cu ‚ceva mai Mare' decat tine. Un sentiment de expansiune dincolo de limitele corpului si personalitatii limitate.

 
Speaker : Dwari
Organizator : ZORBA BUDDHA Transformare personala si Meditatie
 
Oras : Bucuresti Tara : Romania Limba:
Locatia : Locatia va fi anuntata ulterior
 
Data inceperii: 2012-02-09 Data finalizarii: 2012-02-12
 
Pret :

175 Euro (sau 770 Ron)
Mai multe detalii despre pret le puteti gasi accesand: http://bit.ly/zhdcI0

 
Program de desfasurare:

Joi, 9 februarie - 17:30 - 21:00
Vineri, 10 februarie - 8:00 - 18:00
Sambata, 11 februarie - 8:00 - 18:00
Duminica, 12 februarie - 8:00 - 17:30

 
Date de contact:

Lia Bolte: mail: lia.bolte@yahoo.com
tel: 0744 317 480 sau

Cristian Veet: mail: events@zorbabuddha.ro
tel: 0722 519 299

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>