OSHO No Mind - cu Kaifi 

osho-no-mind.jpg

Poate va aduceti aminte de o situatie in care ati fost foarte eficienti, conectati, ati simtit ca lucrurile curg .. era o stare fluida in care stiati ca puteti face absolut orice. E unul dintre acele momente in care suntem prezenti cu toata fiinta noastra fara ca mintea sa ne zboare prin alte parti.

Nu-i asa ca v-ati dori sa aveti mai multe momente de prezenta, sa va bucurati de starea in care simtiti ca sunteti cu totul acolo ... fara blocaje , fara temeri, fara situatii de nerezolvat ....?

Intrebarea este cum putem sa prelungim momentele de prezenta pentru ca ori mergem in trecut si analizam, revedem si retraim situatii, regrete, sentimente de vinovatie etc...ori ne facem planuri pentru viitor.

Si cine face asta? Mintea noastra, care genereaza de multe ori un asemenea haos incat zgomotul ei ne innebuneste.

Si ce inseamna asta pentru viata noastra de zi cu zi?

Nu suntem prezenti in activitatea noastra, ne influenteaza modul in care comunicam si modul in care luam decizii.

Una din provocarile zilnice ale majoritaii este schimbarea tiparelor... acelor tipare comportamentale care ne saboteaza si ne impiedica sa ne atingem obiectivele. Pentru a schimba insa un tipar e nevoie sa-l cunoastem, sa-l intelegem, altfel e ca si cum am pleca intr-o calatorie, stim unde vrem sa ajungem, insa nu stim punctul de plecare. De exemplu, multora dintre noi ni se intampla deseori sa incepem un proiect nou plini de entuziasm si pasiune, si la primul impas oricat de mic renuntam ...

O alta preocupare o constituie ansamblul credintelor constiente si inconstiente (inca) care stau la baza comportamentului nostru. E superb sa sesizam cum o credinta ne conduce viata. De multe ori nu intelegem de ce nu reusim sa schimbam ceva, pana cand nu ne dam seama ca suntem condusi de credinte care nu ne mai sunt favorabile si singurul mod in care le putem schimba este sa le constientizam. Lucrul acesta poate avea loc din intamplare sau fiind prezenti si sesizandu-ne gandurile si trairile.

Exemplele de mai sus sunt doar doua situatii in care prezenta constituie catalizatorul procesului.

Asa ca venim in intampinare cu un nou eveniment in Bucuresti : NO MIND

NO MIND este conceputa special pentru omul contemporan, o descoperire in meditatie, un proces in care in fiecare zi mai cade un strat din falsa personalitate, in care invatam, fara sa ne dam seama cum, sa fim in contact cu natura noastra.

Facilitator : Kaifi Iraklis , vine din Grecia, cu o vastă experienţă în grupuri de auto-ajutorare, el practica arta in meditaţie activă şi s-a instruit în Meditaţiile Osho, Osho Born Again , mediatia terapeutica Osho NO Mind, în hipnoza Ericsonian, NLP (DVNLP certificat) şi de Pulsaţii. Kaifi are master in Osho Neo-Reiki şi master in sistemul tradiţional al Dr. Usui şi are conexiuni in şamanism (a lucrat si a fost iniţiat de / cu samanii din America Centrală).
Conduce seminarii, cum ar fi, Osho No Mind si meditatie terapeutica Osho Born (cursuri si training-uri), "Die before you die - O centrare sufi prin viaţă şi moarte", "De la Separarea la Unitate", Calatoria de vindecare samanica, tabere de Meditaţie si cursuri de Reiki.

Inscrierile au demarat ! Locurile (care sunt limitate) se ocupa in ordinea platii avansului.

Optional pentru cei interesati sa aprofundeze experienta si sa devina facilitatori OSHO No Mind.

OSHO No Mind este o terapie prin meditatie destinata sa curete mintea. Pe langa meditatia in sine vom petrece cateva ore sa invatam sa o facilitam intr-un mod profesionist.

 
Speaker : Kaifi Iraklis
Organizator :
 
Oras : Bucuresti Tara : Romania Limba:
Locatia :
 
Data inceperii: 2012-02-23 Data finalizarii: 2012-02-29
 
Pret :

Perioada : 23 - 29 februarie : doar 2 ore pe zi timp de 7 zile - Pret: 180 euro
Perioada : 23 - 29 februarie : 5 ore pe zi timp de 7 zile - Pret: 360 euro

 

 
Program de desfasurare:

23 - 29 februarie : doar 2 ore pe zi timp de 7 zile
23 - 29 februarie : 5 ore pe zi timp de 7 zile

 
Date de contact:

0734.701.702

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>