Integrarea Femininului - Workshop de feminitate 

integrarea-femininului-workshop-de-feminitate.jpg

Vara aceasta in spatiul fermecator si plin de vindecare a Marii am pregatit o alta intalnire de Femei. Te asteptam si pe tine sa combinam vacanta cu intalnirea cu noi insine!

Exprimarea noastra ca femei a fost conditionata de locul si cultura in care ne-am nascut, de familia in care am crescut, de modelele feminine pe care le-am absorbit in noi, practic de ce ni s-a spus ca e bine sa fim, sa facem, sa ne exprimam ca si Femei, de experientele pe care le-am avut cu barbatii.

Aceste lucruri au intrat adanc in noi si am invatat sa ne exprimam doar in anumite feluri: suntem Femei care ne exprimam cu multa gratie, suntem femei care ne exprimam forta si determinarea, suntem femei care suntem sensibile si vulnerabile, suntem femei care ne exprimam prin timiditate si frica, suntem femei care ne exprimam seductia si senzualitatea usor, suntem femei cu apetit sexual dezvoltat, suntem femei care invaluim ce atimgem cu multa iubire si grija...

Multora dintre noi ne este mai usor sa ne exprimam doar printr-un singur fel de a fi: suntem fie gratioase, fie puternice, fie vulnerabile, fie senzuale. Exista in noi aceasta dualitatea, fie asa, fie asa. Cand vedem alte femei exprimandu-se in feluri de-a fi care noua nu ne sunt confortabile, ne simtim inconfortabile, intimidate si incepem sa le judecam sau sa nu avem rabdare cu ele. Am vrea sa fim si altfel dar nu stim cum sa ne dezvoltam.

Feminitatea inseamna sa integram armonios in noi cat mai multe feluri de exprimare ale energiei feminine.
In interiorul fiecarei femei se afla o Zeita care traieste viata din plin, danseaza cu bucurie, isi exprima cu incredere propriul adevar, iubeste cu pasiune si ii inspira pe cei din jur. O Zeita este o femeie care a integrat armonios energia feminina.

De multe ori insa, limitarile si conditionarile impuse de parinti si de societate sau experientele negative traite ne fac sa ne ascundem in spatele unor masti si ne impiedica sa ne manifestam intregul potential.

De aceea va invitam la o calatorie interioara, pentru a ne intelege mai bine pe noi insine si a invata cum sa aducem la lumina iubirea si frumusetea, bucuria de viata si energia din inimile si corpurile noastre.

La acest curs vom explora Energia feminine si felurile in care se exprima: senzuala, iubitoare, salbatica, puternica, prezenta si vom face exercitii prin care le vom integra Armonios in noi. Fiecare din noi exprima feminitatea in felul ei si ne vom sustine sa invatam una de la alta si alte feluri.

Vom folosi vechile practici taoiste, combinate cu elemente de Tantra, dans si meditatie, pentru a ne Descoperi si lasa sa se exprime Bucuria, forta si frumusetea energiei feminine. Cursul se va adapta si va raspunde nevoilor fiecarei participante. Dimineata la Rasarit de soare vom face gimnastica pe plaja de curatare energetica.
Scopul este sa ne reconectam cu energia feminina si sa-i permitem sa curga liber, sa dobandim incredere in puterea noastra, sa renuntam la mastile menite sa ne protejeze pentru a ne dezvalui adevarata frumusete. Astfel vom putea sa ne manifestam din plin creativitatea si vitalitatea si totodata sa cream relatii intense si profunde cu partenerii nostri.

Beneficiul participarii la un grup de femei este ca intr-un mediu de incredere se trezeste in noi energia noastra naturala si vie.
Bonus in functie de interesul participantelor Shashi poate sa ne invete Belly dancing cu elemente de dans erotic, pe care sa-l folosim in dormitor

Cursul va fi sustinut de Shashi Solluna, instructor in sistemul Universal Tao al maestrului Mantak Chia si sanyassin Osho. Shashi tine cursuri de qigong, respiratie, nutritie, practici sexuale si vindecare. In prezent conduce statiunea The Sanctuary din sudul Thailandei (www.thesanctuarythailand.com). Mai multe detalii despre Shashi gasiti la adresa www.taospiral.com.

 
Speaker : Shashi Solluna
Organizator : www.zorbabuddha.ro
 
Oras : Constanta Tara : Romania Limba: romana
Locatia : statiunea Mamaia hotel Alcor
 
Data inceperii: 2012-08-02 Data finalizarii: 2012-08-05
 
Pret :

Investitie: 620 RON;
Plata avansului se face prin virament in cont RO23INGB0000999902397464 deschis la ING Floreasca, titular cont: Lia Bolte
Cazarea se poate face la Hotel Alcor in camere duble: 88ron/noapte/camera dubla cu mic dejun inclus.

 
Program de desfasurare:

Incepem in 2 august ora 18:00 pana duminica 5 august. In data de 5 august ne vom intalni cu grupul de barbati Let's Get real care se desfasoara in acelasi timp, pentru a aduce vindecare intre principiul feminin si masculin, si a ne lasa vazuti fara masti, fara protectii. Vom celebra bucuria de Viata impreuna.

 
Date de contact:

Lia Bolte, lia.bolte@yahoo.com, 0744 317 480

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>