Excursie GRECIA - incursiune in interior- armonizarea cu energiile divine feminine  

Ziua 1, 5 sept: Bucuresti - Salonic, vizita Salonic cu urmatoarele obiective: Catedrala Sfantului Dumitru Izvoratorul de Mir, Piata Aristotelis si tur de oras.
Cazare langa Salonic
Ziua 2, 6 sept: plecare devreme catre Muntele Olimp, unde vom face un popas in Litohoro, pentru a saluta salasul zeilor. Vom onora aspectele divine din noi, invitand intelepciunea (Atena), Frumusetea (Afrodita), Puterea (Zeus), materializarea intentiei (Artemis), lumina interioara si deschiderea inimii (Apollo), fermitatea (Hera), creativitatea ( muzele), sa se activeze la potentialul maxim, pentru a le manifesta in mai mare masura.
Ne vom continua drumul pentru a trece cu ferry boat-ul in insula Evia, unde, la Prokopi, vom vizita manastirea in care se afla Moastele Sfantului Ioan Rusul.
Vom dormi in insula.
Ziua 3, 7 sept: Vom face turul Atenei: Piata Omnia, Biblioteca Nationala, Universitatea, Academia, Piata Syntagma, Stadionul Olimpic, Templul lui Zeus Olimpianul, Poarta Imparatului Hadrian si, in final, Acropole, ce domina de milenii privelistea. Ne vom continua drumul spre Delphi, pentru a ne descoperi vocatia de profet, calitatile de medium si valentele inalte ale intuitiei feminine; vom invata sa ne ascultam vocea interioara, vom face o incursiune in interior, pentru a activa inspiratia divina, inteligenta creatoare, valorizarea calitatilor yin -yang ale fiecaruia, pentru a intelege si integra noi tonuri (nuante) ale talentului profetic.
Vom inopta in zona.
Ziua 4, 8 sept: Vom reveni in cursul diminetii pentru a consulta oracolul, iar in drum spre portul Kilini vom face un ocol pentru a ajunge la Manastirea Maicii Domnului Malevi, cu Icoana Facatoare de Minuni pictata de Sfantul Evanghelist Luca. Dupa amiaza ne vom imbarca si vom traversa in minunata insula Kefalonia, unde vom petrece patru zile pline de splendoare, de redescoperire a abilitatilor si talentelor feminine ( sau masculine );
Fiind ziua Nasterii Maicii Domnului, ne vom opri la Biserica Maicii Domnului cu Crini si Manastirea Maicii Domnului cu Serpii de la Markopoulos. http://www.crestinortodox.ro/pelerinaje/serpii-maicii-domnului-kefalonia-125545.html
In zilele urmatoare ( zilele 5 -8), vom vizita in Kefalonia:
Lacul Melisani, care are culoarea smaraldului. Apa lacului a a izvorat din subteran si la cutremur tavanul s-a prabusit partial, lasand prin gaura formata sa patrunda razelele soarelui, iar verdele copacilor de sus se reflecta in apa lacului. Privelistea este incantatoare!
Urmeaza vizita la Pestera Drogarati, care abunda in stalactite si care are o acustica deosebita - deseori vara se tin aici concerte.
Manastirea care adaposteste Moastele Sfantului Gherasim este un alt obiectiv important.
Pentru cine doreste, se poate trece cu ferry boat-ul in Zakintos, o alta insula de o mare frumusete.
Ziua 9, 13 sept: plecare cu primul ferry catre Lefkada, unde vom vizita frumoasa insula, apoi ne indreptam spre Meteora, cel de-al doilea mare centru religios al Greciei. Ne vom caza in zona.
Ziua 10, 14 sept: Ne indreptam spre casa, in drum ne luam la revedere, vom multumi Divinitatii pentru darurile primite si vom binecuvanta Salonicul.
Ultima noapte o vom petrece in Bulgaria, dupa ce vom vizita una din cele mai frumoase manastiri europene, aflata aproape de granita Bulgariei cu Grecia. Vom ajunge acasa seara in data de 15.

 
Speaker :
Organizator :
 
Oras : Tara : Grecia Limba:
Locatia :
 
Data inceperii: 2013-09-05 Data finalizarii: 2013-09-15
 
Pret :

180 Euro + transport (~100Euro )
Costul include: 10 nopti cazare - 9 in Grecia si una in Bulgaria
Transportul este individual (cu masinile personale). Costul transportului depinde de consumul fiecarei masini, tinand cont ca in fiecare masina vor fi patru pasageri. Este mult mai eficient sa mergem cu masinile personale, costul fiind mai mic decat daca am inchiria masina.
Costul nu include: traversarea cu ferry Glifa - Evia, Killini - Kefalonia, Kefalonia - Lefkada.

 
Program de desfasurare:

06:00 - 21:00

 
Date de contact:

Flori 0727214812; 0742104467

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>