Discover yourSelf! 

 ZIUA 1: 26 August – PLECAREA SPRE GRECIA
Locul si ora exactă se vor comunica în timp util.


ZIUA 2: 27 August – CAZAREA PARTICIPANŢILOR - PLAJĂ
19:00 – 21:00 – DESCHIDEREA OFICIALĂ A TABEREI


ZIUA 3 : 28 August – PROGRAMEAZĂ-ŢI VIITORUL

Unul din cele mai importante momente din viaţa ta este să-ţi programezi viitorul. Dacă vei şti care sunt dorinţele, scopurile, obiectivele pe care doreşti să le îndeplineşti în viaţa, atunci vei şi găsi tot ce este necesar pentru a reuşi. În această tabără vom începe cu identificarea dorinţelor noastre şi apoi vom găsi cele mai bune şi mai eficiente tehnici şi exerciţii pentru ca, atunci când veţi începe primii paşi, să aveţi la îndemână toate resursele/tehnicile /motivaţia pentru a reuşi.

ZIUA 4 : 29 August – CONVINGERI ŞI VALORI – EŞTI CEEA CE CREZI CĂ EŞTI!

Ce crezi despre tine? Eşti puternic sau poţi fi influenţat uşor? În această zi vei afla şi vei schimba convingerile tale limitative care îţi direcţionează viaţa personală şi profesională.

- Ce sunt valorile?
- Ce sunt convingerile?
- Cum te pot limita sau susţine?

   ZIUA 5 : 30 August – AUTO SABOTAREA SAU ,,CUM SĂ-ŢI BAŢI CUIE ÎN TALPĂ’’

Ai conştientizat vreodată câte din acţiunile tale te-au îndepărtat de ceea ce îţi doreşti? Câte din alegerile tale au fost potrivite şi câte te-au dus în direcţia greşită? A sosit momentul să rezolvi această problemă. Vei identifica momentul când a apărut această şi o vei înlocui cu o motivaţie electrizantă .

   ZIUA 6 : 31 August – IMAGINEA CORPORALĂ – BUCURIE SAU NEMULŢUMIRE?

CATHARSIS NEURO-LINGVISTIC – cea mai recentă descoperire marca Vreau NLP! România.

Corpul şi mintea se influenţează reciproc. În acesta zi vei afla despre cine eşti tu şi care este imaginea ta corporală. Eşti mulţumit de modelul corporal pe care l-ai ales?

ZIUA 7 : 1 Septembrie – SURPRIZA

   ZIUA 8 : 2 Septembrie –,, SUNT DE NEOPRIT!’’

Acestea sunt cuvintele unei colege după ce a sfârşit exerciţiul pe care îl veţi experimenta în această zi. În momentul în care eşti aliniat pe toate nivelele ființei tale, nu mai există consum de energie şi totul se orientează spre obţinerea rezultatelor dorite.

10.00 – 12.00 – FEEDBACK PE MALUL MARII

13.00 – plecarea spre Romania

 
Speaker :
Organizator : Vreau NLP! Romania
 
Oras : Tara : Grecia Limba:
Locatia :
 
Data inceperii: 2013-08-26 Data finalizarii: 2013-09-02
 
Pret :

vestiţia acestei sesiuni de NLP intensiv, ce se desfăşoară pe durata a 7 zile este de 350 € / persoană, în cameră dublă. Cazare si demipensiune inclusa.
Avansul de 100 € se va achita până la data de 31 iulie 2013, în contul:

 

PFA Radu Sarandan Master Trainer
RO39BTRL03604202U50185XX (EUR)
BANCA TRANSILVANIA SUCURSALA TIMISOARA
DIVIZIA PENTRU MEDICI

și confirmarea plății, scanată pe mail la adresa: office@vreaunlp.ro

 

După această dată, preţul va fi 399 € / persoana / cameră dublă. Cei care vor dori să fie singuri în cameră, vor plăti o taxă suplimentară de 20 euro/zi.

Daca tu iti asiguri transportul, pretul taberei este 300 euro[cazare, demipensiune].

 
Program de desfasurare:

PROGRAMUL ZILNIC:

9.00 – Micul dejun
10:00 – 13:00 - WORKSHOP
13:00 – 17:00 – timp liber.
17:00 – 19.00 – FEEDBACK ŞI COACHING
19.00 – Cina
21.00 – Discuţii pe malul mării

 
Date de contact:

Marius Cernea, Oradea – 0756 617 959
Nicoleta Martenciuc, Bucuresti – 0723 324 581
Emilia Petcovici, Timisoara – 0722 915 295

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>