CURSUL DE CERTIFICARE IN TERAPIA CU INGERI 

ACUM poti deveni Practician Certificat in Terapia cu Ingeri participand la

CURSUL DE CERTIFICARE IN TERAPIA CU INGERI
condus de Charles Virtue si Tina Marie Daly
Angel Certification Program (ACP)

 

Bazat pe invataturile si tehnicile predate la cursul Terapia cu Ingeri ® organizat de Doreen Virtue, Cursul de Certificare in Terapia cu Ingeri (ACP) va fi predat de Charles Virtue, fiul lui Doreen Virtue, impreuna cu Tina Marie Daly, Medium si Practician in Terapia cu Ingeri, cu certificare obtinuta la cursurile organizate de Dr. Doreen Virtue PhD. Cursul va contine informatii, tehnici de channeling si practici predate la cursurile ATP sustinute in SUA si la cursurile ETP sustinute in Europa.

La finalul acestui curs intensiv de trei zile in care veti avea acces la un training intensiv si la tehnici de curatare energetica, fiecare participant va primi un Certificat de Practician in Terapia cu Ingeri ( ACP "Certified Angel Practitioner" Certificate).


Cursul are doua obiective principale:
1. Autovindecare. Acest curs te va ajuta sa eliberezi blocaje, temeri si sentimente dureroase din trecut. Vei invata cum sa te detasezi de trecut pentru a putea percepe mesajele ingerilor si calauzirea lor divina.
2. Dezvoltare abilitati. Charles si Tina te vor invata pas cu pas metodele prin care poti oferi citiri cu ingerii utilizand cartile oracol ale lui Doreen Virtue si vei descoperi cum poti conduce vindecari lucrand cu Arhanghelii.

Subiectele abordate se refera la:
* cum poti primi si intelege mesajele ingerilor adresate tie sau clientilor tai
* cum sa lucrezi si sa vindeci utilizand puterea celor mai cunoscuti Arhangheli
* cum sa cureti chakrele precum si diferite alte meditatii de curatare si vindecare
* cum sa folosesti cartile oracol cu ingeri ca o metoda de divinatie pentru tine si clientii tai
* metode de baza in activitatile de Medium pentru a-i putea contacta pe cei dragi plecati
* care sunt si cum intelegem semnele ingerilor
* cresterea increderii in tine insuti, in calitate de invatator spiritual, vindecator si medium
* practicarea acestor abilitati de medium si de vindecare prin exercitii efectuate impreuna cu ceilalti colegi participanti la curs

Indiferent daca intentionezi sa folosesti aceste abilitati de a lucra cu Ingerii pentru tine, pentru cei dragi sau ca practician certificat, acest curs te va inspira sa aduci in viata ta schimbari pozitive si sanatoase.

Despre Charles Virtue: Charles Virtue este fiul mai mare al Dr. Doreen Virtue, creatoarea Cursului de Terapie cu Ingerii ® (ATP) si autoarea a numeroase bestselleruri adresate domeniului angelic.
Inca din copilarie Charles a fost apropiat de ingeri si de indrumarile lor divine si a stiut ca intr-o zi va fi calauzit sa transmita si altora aceste abilitati, prin invataturile sale. In jurul varstei de 20 de ani, Charles oferea citiri angelice cu ajutorul cartilor oracol cu ingeri. A simtit o placere deosebita in a ajuta oamenii, invatandu-i cum sa elimine blocajele si temerile care ii impiedicau sa perceapa Adevarata Calauzire pe care ingerii lor doreau sa le-o transmita. In acea perioada, menirea sa a fost clar definita: El dorea sa-i invete pe oameni despre manifestare, sa isi asculte ingerii si calauzirea interioara, pentru a-si putea indeplini scopul vietii. Astfel, Charles s-a implicat profund, inca din faza de concepere, in actiunile referitoare la cursurile ATP® sustinute de Doreen Virtue. Timp de sapte ani el a lucrat alaturi de mama sa, fiind martor la numeroasele manifestari ale puterii ingerilor si ale calauzirii lor atente si iubitoare. Prin conectarea sa intensa la lumea angelica, Charles a fost calauzit sa impartaseasca lumii intregi darurile minunate pe care le aduc ingerii in vietile oamenilor. Charles are o vasta experienta si in domeniul manifestarii oferind cursuri care ajuta in constientizarea si urmarea scopului divin pe care il avem in viata noastra pamanteasca.
Prin experienta pe care o are ca terapeut certificat ATP®, Charles a combinat intuitia sa naturala cu experienta ce a rezultat din expunerea sa indelungata la lumea metafizica si a creat Cursul de Certificare in Terapia cu Ingeri (Angel Certification Program - ACP), precum si cursuri de Medium si Manifestare a Scopului Vietii. Charles este co-autor al cartii despre ingeri "Semne de Sus" scrisa impreuna cu Doreen Virtue, existenta in librariile si in magazinele online din toata lumea. Pentru mai multe informatii despre Charles, va rugam sa vizitati: www.charlesvirtue.com

Despre Tina Marie Daly: Tina Marie Daly studiaza metafizica de peste 11 ani. A avut ocazia sa invete cu maestri spirituali recunoscuti, cum ar fi Rev Dr. Michael Beckwith, Julia Cameron si Dr Doreen Virtue care a si certificat-o pe Tina ca Medium si Practician in Terapia cu Ingeri (Angel Therapy Practitioner®). De sapte ani de zile, Tina face parte din stafful lui Doreen Virtue la cursurile ATP® sustinute in SUA. Tina este Maestru Reiki si Maestru Instructor in Terapia de Energie Integrata (Integrated Energy Therapy®). Este licentiata in Studiul Religiei la Universitatea Stiintelor Transformationale si Leadership din Los Angeles, California. De asemenea, este Consilier Spiritual Licentiat Agape, la Centrul Spiritual International Agape condus de Dr. Reverend Michael Beckwith. Tina preda, ofera consultatii si citiri intuitive in intreaga lume. Misiunea ei este de a crea o legatura intre aceasta lume si celelalte, oferind vindecare, alinare, calauzire, orientare si iubire celor care au nevoie. Pentru mai multe informatii despre Tina, puteti vizita: www.tinamariedaly.com.

 
Speaker : Charles Virtue si Tina Marie Daly
Organizator : S.C. SIMBERA SRL
 
Oras : Bucuresti Tara : Romania Limba: engleza cu traducere in romana
Locatia : Hotel Caro
 
Data inceperii: 2012-08-31 Data finalizarii: 2012-09-02
 
Pret :

Cost: 2000 RON ( TVA 24% inclus)
(oferim optiunea de a plati aceasta suma si in 2 rate egale).
Termenul de inscriere 15 August, in limita locurilor disponibile.

 
Program de desfasurare:

Vineri, sambata, duminica 10:00-16:00
Prezenta se face la 9:30, in fiecare zi.

 
Date de contact:

Pentru inscrieri si relatii click AICI.

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>