Curs special Silva -ULTRA 

curs_special_silva_ultra.jpg

Iată câteva tehnici din curs care vor fi predate:

Tehnica celor trei scene - este una din cele mai frecvent utilizate tehnici pentru rezolvarea problemelor de sănătate cu rezultate fantastice.

Tehnicile confuziei, aşteptării şi supravieţuirii - vă învaţă care este momentul potrivit să faceţi proiectul ca să ajutaţi o altă persoană să-şi recapete sănătatea ,precum şi cum s-o aduceţi în starea în care este cel mai uşor programabilă.

Tehnica matriţa universală - este folosită în domeniul sănătăţii. Puterea ei stă în faptul că generează şi uneşte energia vindecătoare a tuturor absolvenţilor cursului ULTRA din lume şi o concentrează asupra persoanelor care au nevoie de ajutor în domeniul sănătăţii.

Tehnica vibraţiei rapide a mâinii - vă învaţă să canalizaţi energia vindecătoare pentru rezolvarea problemelor de sănătate. Se pot rezolva probleme de sănătate localizate sau generale.

Tehnica specială a paharului cu apă - veţi învăţa să energizaţi apa pentru a rezolva problemele de sănătate. Se poate aplica şi asupra altor persoane.

Îmbunătăţirea vânzării - programarea unor obiecte pentru atragerea clienţilor, creşterea rulajului.

Cum să găseşti locul de muncă ideal- de multe ori nu ştim unde să ne angajăm şi care este calea cea mai corectă( cu rezultate maxime pentru mine ca persoana = poziţie, salariu, domeniu), prin această tehnică vom obţine rezultate sigure.

Recuperarea datoriilor - de câte ori aţi dat bani cuiva care a "uitat" să vi-i dea înapoi? Prin această tehnică se va grăbi să vă aducă înapoi ce vă datorează. Este modalitatea cea mai simpla si rapida ca dintr-un datornic sa-l transformaţi intr-un posibil prieten.

 

 
Speaker : Rajko Kuzmanovic
Organizator : SC MEMO CONSULT K.R SRL
 
Oras : Bucuresti Tara : Romania Limba:
Locatia : Bucuresti
 
Data inceperii: 2011-11-19 Data finalizarii: 2011-11-20
 
Pret :

pret 700 RON/pers. sau 600 RON/pers. daca este achitat pana la 31 octombrie 2011.

*Pentru absolvenţii acestui curs din România sau străinătate, taxa de repetare este de 200 LEI/pers.
*Pentru repetarea cursului, se va intra numai pe baza legitimaţiei si a buletinului.

 
Program de desfasurare:
 
Date de contact:

silva@metodasilva.ro

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>