Cursul Theta Healing in Timisoara 

curs-theta-healing-tiimisoara.jpg

Invatati pas cu pas cum sa va vindecati pe dumneavoastra si pe altii cu tehnica cunoscuta in toata lumea sub numele de ThetaHealing®! Theta Healing este una dintre cele mai impresionante experiente ale vietii, o tehnica de vindecare extraordinara care ne invata cum sa utilizam intuitia noastra naturala.

Dupa ce veti invata aceasta tehnica veti vedea ca toata lumea are capacitati intuitive, care pot fi folosite pentru realizarea de vindecari fizice si emotionale instantanee.

Theta Healing este o cale miraculoasa de a ne conecta la energia creatoare aflata in toate lucrurile; aceasta energie poate schimba instantaneu Convingerile si Sentimentele care au legaturi cu bolile.

Cheia Theta Healing este o cale rapida si specifica de a intra in „Starea Theta". Aceasta stare ne permite sa marim emisia de unde theta a creierului nostru pentru a obtine o stare creatoare superioara, deosebit de potrivita pentru a face schimbarile necesare in sistemul nostru de gandire la nivel profund. "Starea Theta" poate fi atinsa in mod normal dupa mai multe ore de meditatie; cu aceasta metoda, o putem atinge in 30 de secunde.

Avand din ce in ce mai multe dovezi stiintifice ca emotiile „toxice" pot contribui la aparitia bolilor si constiinta ca emotiile, sentimentele si puterea gandirii au o influenta directa asupra sanatatii noastre fizice, exista un interes crescand privind modul cum mintea influenteaza trupul, pentru a dobandi sanatatea optima. Theta Healing ne ajuta sa inlaturam gandurile si sentimentele care provoaca boala in corp, precum si convingerile care ne pot bloca exprimarea dorintelor adevaratei noastre esente. Metodele si aspectele particulare ale Theta Healing sunt vaste, chiar infinite.

Theta Healing este un instrument pentru manipularea directa a realitatii noastre fizice. Este procesul prin care putem sa strapungem valul universului non-fizic si sa facem, in cunostinta de cauza si in mod deliberat, schimbari in realitatea nostra.

In cadrul seminarelor veti primi o mare cantitate de informatii stiintifice, materiale educationale, o experienta practica impresionanta si va ofera tot ce aveti nevoie pentru a fi imediat gata sa incepeti propria activitate ca practician consultant sau certificat Theta Healing.

Ceea ce deosebeste radical aceste cursuri de altele este abordarea foarte concreta si operativa, bazata pe exemple si demonstratii practice.

Urmand aceste cursuri, veti obtine certificarile ce va vor permite includerea directa pe website-urile oficiale Theta Healing www.thetahealing.ro si www.thetahealing.com ca Vindecator Theta Healing calificat!

Baza acestui curs este practicarea tehnicilor care va permit sa va schimbati tiparele de viata mentinute de convingerile noastre, fie auto-impuse, fie impuse din afara. Aceasta practica poate dezvalui rapid convingeri care ar putea avea nevoie de mai multi ani de psihoterapie traditionala, aratand corpului cum sa inlocuiasca convingerile si sentimentele limitate cu altele pozitive.

Alte subiecte si exercitii predate in acest curs de 3 zile includ invatarea discernamantului, atunci cand lucram cu ingeri calauzitori si pazitori, o introducere in legile manifestarii, modul cum se fac citirile viitorului, echilibrarea nivelelor de serotonina si adrenalina, eliminarea metalelor grele si a radiatiilor, sufletele pereche, duhurile capricioase, cele Sapte Planuri ale Existentei, dar si protocoalele pentru vindecarea unei mari diversitati de afectiuni si boli, lucrand impreuna cu Creatorul.
La sfarsitul seminarului veti fi pregatiti sa deveniti practicanti Theta Healing.

Pentru mai multe vizitati www.thetahealing.ro

 

 
Speaker : Cristina Hlusak
Organizator : S.C. RAM INFO SERV S.R.L
 
Oras : Timisoara Tara : Romania Limba:
Locatia :
 
Data inceperii: 2012-01-13 Data finalizarii: 2012-01-15
 
Pret :
 
Program de desfasurare:
 
Date de contact:

Pentru mai multe vizitati www.thetahealing.ro
Tel: 0213116303, 0722675316, 0723163926
E-mail: office@raminfo.ro
cursurithetahealing@yahoo.com
ris_srl@yahoo.com

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>