Sa invatam sa ne eliberam de frica, suferinta, stres - Curs Auto-TIPI  

curs-auto-tipi.jpg

Curs Auto-TIPI: Tehnica de identificare senzoriala a fricilor inconstiente.
„Majoritatea fricilor noastre sunt inconstiente si ele sunt cele care ne conditioneaza cel mai mult relatiile cu ceilalti si, in general, personalitatea. De asemenea, fricile sunt cele care genereaza stresul, angoasele, suferintele noastre psihologice, precum si eventualele disfunctii psihice... Majoritatea fricilor noastre sunt inconstiente si ele sunt cele care ne conditioneaza cel mai mult relatiile cu ceilalti si, in general, personalitatea."

CE ESTE TIPI ?

TIPI este o tehnica foarte simpla, naturala, pe care fiecare o poate invata, pentru a se elibera el insusi de dificultatile emotionale pe care le traieste in viata de zi cu zi.
TIPI este acronimul de la: Technica de Identificare a Fricilor (Peurs, in limba franceza) Inconstiente. Mai exact, TIPI este o tehnica propusa de catre Luc Nicon pentru dezactivarea amprentelor senzoriale aflate la originea majoritatii fricilor noastre, a dificultatilor emotionale sau comportamentale.
TIPI ne ajuta sa intram in contact cu senzatiile fizice care se manifesta in corpul nostru cand simtim o emotie neplacuta si sa ne lasam purtati de acea senzatie pana ajungem la o „stare de bine" care se instaleaza spontan si este de lunga durata.

MODALITATEA DE LUCRU

Claudia Jimeno Beltran va propune sa participati la cursul de Auto-TIPI intr-un grup restrans, pentru a reusi ca, rezolvand dificultatile pe care le aveti, sa invatati sa folositi voi insiva metoda TIPI ori de cate ori aveti nevoie. In cursul celor 2 zile, participantii vor experimenta accesul la memoria lor senzoriala, iar apoi, plecand de la propria lor dificultate emotionala, vor practica diferitele etape de derulare a unei sedinte.
Progresul se va face in functie de ritmul si de eventualele probleme intalnite de fiecare. Fiecare etapa va ajuta sa descifrati tehnica TIPI, pana la dobandirea cunostintelor necesare pentru a realiza sedinte complete autonome, doar pentru dumneavoastra insiva.

MARTURII ALE PARTICIPANTILOR

„Am urmat formarea in Auto-TIPI in martie 2010 si deja din timpul cursului fobia mea de paianjeni si vertijul disparusera. Am putut valida rapid in viata mea de zi cu zi pierderea acestor fobii. Auto-TIPI este formidabil, usor de aplicat si foarte eficace", Emmanuelle Sommer.

„De cand folosesc TIPI ori de cate ori am o dificultate emotionala, viata mea s-a schimbat, starile mele depresive au disparut, dimineata ma trezesc mai plina de viata, rad mai mult si mi-am regasit bucuria de a trai", Maria.

 

 
Speaker : Claudia Jimeno Beltran
Organizator : AMANESER
 
Oras : Bucuresti Tara : Romania Limba: romana
Locatia : Sediul Centrului de Dezvoltare Personala AMANESER
 
Data inceperii: 2012-01-30 Data finalizarii: 2012-02-13
 
Pret :

490 Lei

 
Program de desfasurare:

Luni, 30 ianuarie 2012: intre orele 16.30 - 20.30
si
Luni, 13 februarie 2012: intre orele 16.30 - 20.30

 
Date de contact:

Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER
Str. Matei Basarab nr. 104, bl. 72, sc. 3, ap. 88, et. 5, interfon 88C, sector 3, Bucuresti
Telefon/Fax: 021 327 54 45
Telefon mobil: 0723 396 368
E-mail: amaneser@amaneser.ro Web: www.amaneser.ro

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>