Constelatii Familiale Osho cu Dwari - pentru vindecare in trecut - 

constelatii-familiale-osho.jpg

Fiecare membru al familiei, inclusiv cei care au plecat - prin separare sau deces, sunt prezenti energetic in sistemul familial si ii afecteaza pe ceilalti. Noi veniti in sistemul familial, adica copiii, preiau destinul membrilor anteriori ai familiei, si fara sa isi dea seama traiesc viata, fricile, dilemele, visele altcuiva.

Este o metoda puternica ce te ajuta sa recunosti dificultatile atat in familia de origine cat si in familia prezenta. Interventii orientate pe solutii aduc intelegere urmate fiind de o adanca relaxare ce permire iubirii sa curga din nou intre membrii sistemului familial. Ca si metoda terapeutica se considera individul ca o parte a unui intreg mai mare mai degraba decat o entitate separata. Fiecare comportament, reactie, sentiment trebuie intelese in contextul acestui grup mai mare.

Acolo in familie unde legi „nespuse" opereaza si ghideaza comportamente de care noi nu suntem constienti ca si indivizi. Suferinta apare pentru unii dintre membrii familiei prin violarea legilor „nespuse", arhaice ce guverneaza sistemul. Iar acesti membrii dintr-o „iubire oarba" preiau un comportament, reactie din „solidaritate" fata de sistemul mai mare familial.

In timpul acestui seminar se va crea un model viu al familiei, o constelatie. Unii dintre participantii la seminar sunt alesi ca si membrii ai familiei (reprezentanti) de catre persoana cu care se lucreaza. Apoi se observa dinamica dintre ei, si se recreeaza o situatie asemanatoare familiei de origine, cadru in care se exprima emotii unii fata de altii, relatii si dinamici diferite pana cand intr-un final se restabileste Ordinea Sistemului si iubirea poate circula din nou libera.

Ceea ce este important intr-o astfel de sesiune este ca venim in contact cu un anumit adevar despre noi insine si despre legaturile/atasamentele din familie. Aflam ceva care este plin de insemnatate in sistemul din care facem parte si acest aspect in sine este un beneficiu. In general, schimbarea reala se intampla dupa sesiune, cand te surprinzi iesind din modele vechi de comportament, lasand in urma convingeri vechi si idei fixe despre tine insuti, simtindu-te mult mai natural, liber si autentic fata de tine si in relatiile cu ceilalti.

Constelatiile familiale Osho isi au originea in meditatie aducand o profunda acceptare si respect pentru ceea ce este si nu incearcand sa schimbe ceva. Acesta este punctul unde terapia se incheie si incepe meditatia.

Cine poate beneficia de acest seminar?

Cu totii venim dintr-un anumit gen de familie si, chiar daca nu suntem constienti de acest lucru, avem ceva nerezolvat in relatia noastra cu familia. Altfel spus, oricine are o mama si un tata are ceva de castigat din aceasta metoda terapeutica.

Dar nu doar dificultatile in familie pot reprezenta subiecte de lucru intr-o constelatie. Se poate porni de la probleme care, aparent, nu au nimic de a face cu familia. Poate ca nu poti gasi un partener/partenera de viata sau ai dificultati in a continua relatia in care esti acum. Sau poate te complaci intr-un serviciu care nu iti place ori ai dificultati in a-ti castiga existenta. Chiar si o boala despre care crezi ca are origini psihosomatice. Sau poate ca nu este nimic in mod specific, dar simti ca viata ta este goala si lipsita de sens.

Aceste probleme pot conduce la descoperirea unor subiecte nerezolvate din familie. Problemele care ne indeparteaza de la a trai o viata plina de bucurie nu apar pur si simplu, din senin. Simpla intelegere a faptului ca dificultatile personale sunt o parte dintr-o dizarmonie mai mare care ii implica pe toti cei cu care ai crescut si pe cei care au venit inaintea lor, iti permite sa te relaxezi.

Pentru mai multe informatii despre Constelatii Familiare puteti sa vedeti filmuletul de pe Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=yFqp8mRgdQU&feature=related
Iar aici este un bun exemplu de reprezentare impreuna si cu explicatii:
prima parte: http://www.youtube.com/watch?v=RDPl6HcZNhg&feature=related
Un site bun cu informatii utile este: http://www.family-constellation.net/

Pentru mai multe informatii despre eveniment accesati: http://bit.ly/xaidIq

 
Speaker : Dwari
Organizator : ZORBA BUDDHA Transformare personala si Meditatie -say YES to Life-
 
Oras : Bucuresti Tara : Romania Limba:
Locatia : Locatia va fi anuntata ulterior
 
Data inceperii: 2012-02-13 Data finalizarii: 2012-02-14
 
Pret :

310 ron (70 euro) pentru cei care doresc sa-si faca propria constelatie si 110 (25 euro) pentru cei care sunt observator (putand fi ales membru al familiei in constelatie).

 
Program de desfasurare:

Luni: 13 februarie, 17.30-21.30.
Marti: 14 februarie, 17.30-21.30.

 
Date de contact:

Lia Bolte: lia.bolte@yahoo.com; 0744 317 480 sau
Cristian Veet: events@zorbabuddha.ro; 0722 519 299

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>