Coaching support group septembrie 2012 

Eficienta si productivitate in coaching

Toamna nu se numara doar bobocii, ci incep si intalnirile Coaching Support Group Bucuresti. In septembrie ne-am intors cu forte proaspete si cu o tema care sa ne ajute sa avem rezultate excelente, atat in business cat si in coaching - Eficienta si productivitate in coaching. Invitatul lunii este Clementina Anghelache.

De ce este important sa vorbim despre productivitate? Pentru ca productivitatea este un indicator pentru eficienta si eficacitatea unei persoane sau organizatii.
Avem si vesti bune despre productivitate. Fiind un indicator, productivitatea se poate masura. Si daca se poate masura inseamna ca se poate si imbunatati.


Impreuna cu Clementina Anghelache vom vedea impreuna ce inseamna productivitate, eficienta si eficacitate atat in propriul business cat si in relatia de coaching.

Intalnirea se va desfasura joi, 13 septembrie 2012, intre orele 18:30 - 21:00 la sediul Avalon Management, "Comunitate pentru dezvoltare ?i formare profesionala", partener Noble Manhattan.
Adresa: Strada Virgiliu, nr. 55 - 57, parter, sector 1 (harta), Bucuresti

Participarea la eveniment se face numai pe baza de inregistare si presupune o contributie de 20 RON.
Avem doar 25 de locuri disponibile, rezerva-ti si tu unul aici.

Persoana de contact: Paul Adrian Costin, paul.costin@avalonmanagement.ro, 0744 365 569.

Va asteptam cu drag!

Echipa Coaching Support Group Bucuresti

 

 
Speaker : Clementina Anghelache
Organizator : Noble Manhattan
 
Oras : Bucuresti Tara : Romania Limba: romana
Locatia : Avalon Management, str. Virgiliu 55-57, parter
 
Data inceperii: 2012-09-13 Data finalizarii: 2012-09-13
 
Pret :

20 ron, valabil pe baza de inregistrare

 
Program de desfasurare:

18.30-21.00

 
Date de contact:

Persoana de contact: Paul Adrian Costin, paul.costin@avalonmanagement.ro, 0744 365 569.

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>