Tabara de initiere in acordarea la rezonanta Iubirii Universale si co-creatia constienta din inima 

Aleg, Permit, Primesc!
5-8 ianuarie 2012 in Muntii Bucegi

Transformarea cea mai influenta pe care o vom parcurge accelerat in 2012 este la nivel celular. Celulele noastre incep sa preia rezonanta de 528 Hz - una dintre cele sase frecvente fundamentale ale creatiei - cea a Iubirii Universale si a Miracolelor. Corpul nostru biologic va prelua aceasta rezonanta in valuri.

"Omul nou (angelic) este acordat la rezonanta de 528 Hz a inimii (superioare) sacre, ce rezoneaza in armonie cu reteaua cristalina (Christica). Frecventa de 528 Hz a Iubirii este Codul Sursa al Creatiei...Cheia universala necesara ca sa ne descatusam potentialul co-creativ, ca sa ne eliberam de constrangere si ca sa intram pe terenul de joc al Noului Pamant. Acest cod actioneaza ca un limitator. pentru a asigura ca puterile sacre ale universului le sunt acordate doar celor cu inima curata."

Te invit timp de 3 zile la:

  • exercitii in natura de acordare la frecventa iubirii si integrarea de particule adamantine fortifiante
  • practici de observare/eliberare a ego-ului, fricilor
  • drumetii initiatice - Pestera lui Zalmoxis, Gura de Rai, Piatra Alba, Sfinx (optional) - de armonizare cu informatia si energia locurilor sacre

Accesam 5 stari - focalizare, dinamism, prezenta, comuniune, apreciere.
Folosim 3 verbe - a observa, a permite, a primi.

  • 30 de ore de activitati in echipa, conversatii, muzica si miscare, la un nivel de angajare exceptional, care produc un salt in nivelul personal de vibratie, vitalitate, incredere de sine si curaj.
  • 5 tipuri de activitati zilnice, intr-un cadru natural de exceptie, pentru echilibrare feminin/masculin, emisie/receptie, logica/intuitie

Frecventa Iubirii este codul cheie care ii acorda fiecaruia dintre noi acces la fortele de co-creatie ale universului - iar ele pot fi accesate doar din interiorul nostru si doar iubindu-ne pe noi insine.

Treci de limitarile induse de "obligatii", timp sau alte...motive! Vino intr-un Sanctuar de Vibratie a Iubirii, sa aducem impreuna in manifestare o noua realitate!

Pentru doritorii de transport cu un microbuz inchiriat va rog sa imi precizati intentia ferma pana pe 03 ianuarie! Microbuzul va pleca din Bucuresti - metrou Aviatorilor - si poate prelua persoane din Ploiesti si Sinaia!

 
Speaker : Vasile Păun Anghel
Organizator : Vasile Păun Anghel
 
Oras : Muntii Bucegi Tara : Romania Limba:
Locatia : Vila Coteanu
 
Data inceperii: 2012-01-05 Data finalizarii: 2012-01-08
 
Pret :

Costul pentru cazare (3 nopţi la vila Coteanu), ambient şi mese comune, cu meniu unic, vegetarian, este de 500 lei/pesoana!
Programul de pregatire valoreaza min. 555 lei/persoana! Plata acestui serviciu se poate face in bani, produse sau servicii echivalente!

 
Program de desfasurare:

Sosire Vila Coteanu - joi, 5 ianuarie, cel tarziu ora 19:00
Plecare Vila Coteanu - duminica, 8 ianuarie, ora 15:00

 
Date de contact:

Persoană de contact: Vasile Păun Anghel - 0742.064.658

 
Vezi toate comentariile   Comenteaza evenimentul
 

Comenteaza evenimentul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Alte evenimente

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>