Wayne Dyer - Fara scuze! [video] 

print
 


 

In acest video, Wayne Dyer prezinta un program bazat pe cea mai noua carte a sa "Fara scuze!". Aceasta prezentare a avut loc de asemenea si cu ocazia celei de a zecea aniversari a primei sale aparitii publice in televiziune.

Wayne Dyer identifica cele mai frecvente scuze utilizate si ii invata pe telespectatori o metoda pe care acestia o pot folosi imediat pentru a schimba obiceiurile daunatoare si pentru a se muta in noi taramuri ale posibilitatilor.

Iata cateva din scuzele utilizate frecvent de fiecare dintre noi:

"O sa fie riscant."
"Sunt prea ocupat."
"O sa dureze prea mult."
"Nu sunt indeajuns de destept."
"Nu merit."
"Nu sunt indeajuns de puternic."
"Nu imi permit."

Scuzele sunt de obicei tipare de gandire, un mod de a deraia de la drumul nostru, de la visul sau acel lucru semnificativ care ne face sa ne simtim impliniti in viata. Fiecare actiune pe care o facem sau nu  este o alegere iar acest program este bazat pe alegerea constienta. Desi auzim de nenumarate ori ca nimeni nu se poate schimba, Wayne Dyer sustine contrariul, si anume ca oricine se poate schimba si ca nu ar trebui sa ne subestimam aceasta abilitate.

Wayne Dyer prezinta cateva idei motivante:
1. Sa nu iti subestimezi niciodata puterea de a te schimba; sa nu iti supraestimezi niciodata puterea de a-i schimba pe altii.
2. Atunci cand iti corectezi mintea, restul isi va gasi locul instant.
3. Obiceiul este obicei, si nu poate aruncat pe fereastra dar orice om poate fi convins sa faca cate un pas sa iasa afara.
4. Pentru ca o calatorie de 1000 de mile incepe cu un singur pas, fa acel pas!

Acest video este doar un extras din prezentarea programului in mai multi pasi oferit de Wayne Dyer, prezentat si in cartea sa "Fara scuze!". Prin urmare poti si tu sa practici metoda pentru a iesi din modul uzual de gandire care nu te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele, pentru a elimina scuzele si convingerile limitatoare care nu fac decat sa iti amane implinirea.

Wayne Dyer te invita si pe tine sa le spui adio scuzelor.

 
Subiectul:   convingeri, valori Categoria:   minte si emotii Data: 2011-04-28
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole video»


Din aceeasi categorie

Afirmatiile pot crea miracole [video]
 

Putem avea ceea ce ne dorim, doar cerand Universului lucrurile fara de care nu putem trai. Invata din acest video toate afirmatiile care te pot aduce mai aproape de ceea ce iti doresti si, mai ales, crede in ele, in puterea lor. Afirmatiile te pot ajuta sa infaptuiesti  miracole! ...
 
Cum putem sa ii influentam pe ceilalti cu starile noastre (rasul molipsitor) - [video]
 

Nimic nu este ca un ras bun fara nici un motiv. Incearca sa nu zambesti cat timp urmaresti acest video! ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>