Universul holografic al mintii 

print
 
Universul holografic al mintii

Albert Enstein: ”Realitatea este doar o iluzie, chiar daca este una foarte persistenta”.

Dintre toate descoperirile stiintifice care ne inunda in fiecare zi, exista un fapt care detine un adevar si intelepciune in sine. Universul holografic al mintii noastre este o realitate stiintifica pe care unii dintre noi o ignora, unii nu stiu despre ea iar unii nu vor sa stie.

Aceasta descoperite stiintifica ne arata ca fiecare minut din viata noastra reiese din imaginatie. Noi suntem inconjurati tot timpul de o mare de unde electromagnetice. Aceste unde sunt transmise in mintea noastra prin cele cinci simturi active si sunt evaluate de creierul nostru  in functie de platformele sale de date existente, prin urmare formand o holograma, o lume tri-dimensionala si anume lumea in care traim.

Indiferent de cine suntem, noi nu existam intr-o lume din afara, ci intr-o lume imaginara care exista doar in mintea noastra. Acest fapt poate fi unul foarte greu de inteles si de acceptat, dar odata ce incepi sa meditezi asupra sensului sau profund, iti poti da seama de adevarul existentei sale. Tot ceea ce simtim sau judecam este de fapt doar o perceptie a existentei sale. Practic, tot ceea ce percepem prin intermediul unei game limitate a simturilor noastre fizice este acolo pe baza de date care formeaza nucleul creierului nostru. Toate emotiile diferite pe care le experimentam se bazeaza pe discernamant si conditionare care definesc baza noastra de date.

Mintile noastre sunt precum convertoare complexe de valuri. Acestea preiau semnalele pe care le primesc prin intermediul celor cinci simturi al corpului, evalueaza obiectele din afara, alte fiinte si suflete, si in conformitate cu baza sa de date si preconditionare fac o judecata de caracter si o imagineaza. Acest act este asemanator cu un televizor care preia informatii-unda si le converteste pe ecran in fotografii si imagini colorate, sau la fel cum un telefon converteste undele in sunete.

Ceea ce vedem este o explozie de unde, care intalneste mintea noastra si in consecinta este convertita in imagini si adaugata in baza de date a mintii. O data cu trecerea timpului acestea devin vieti trimise prin albume de explozii de unde. Mintea creeaza un fel de depozit de memorie secret, pentru a ne aminti rapid si pentru a converti exploziile de unde, care vin din afara.

La fel ca un computer care si-ar aminti ultima pagina vizitata din memoria sa, la fel si creierul nostru isi aduce aminte cele mai importante informatii despre o persoana sau un obiect, de fiecare data cand primeste o unda de o anumita frecventa de la acea fiinta. In acest fel, momentul in care ne intalnim fata in fata cu acea persoana, ne amintim de acea persoana, din baza de date holografica, din ultimele zile sau ani. Acest lucru este precum o calificare preconditionata.

Este greu de imaginat ceea ce inseamna universul holografic al mintii noastre. Odata ce sapam adanc in acest univers pe care mintea noastra il creeaza pentru noi, trebuie sa redescoperim potentialul nostru cuantic si sa decoram acel univers cu virturi.

Realitatea este in mintea ta si tu esti cel care o creezi!

 
Subiectul:   univers, unitate Categoria:   spiritualitate Data: 2011-12-20
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Cum sa iti faci un "vision board"
 
Cum sa iti faci un Un "vision board" sau poster de viziuni este un ajutor vizual care te ajuta sa iti concentrezi gandurile si sentimentele pe visele si obiectivele personale. Este o tehnica foarte inspirata, ce utilizeaza Legea atractiei, care te ajuta sa ajungi sa ai viata pe care ti-o imaginezi. Desi acest poster de viziuni pare un concept mult prea simplu, este foarte eficient. ...
 
Sfaturi rapide in Feng Shui
 
Sfaturi rapide in Feng Shui Feng Shui este o filosofie chineza care ne invata cum putem crea armonie si echilibru in viata noastra. Cu practica putem imbunatati fiecare camera din casa. Oamenii cred ca Feng Shui iti poate imbunatati relatia, munca, prosperitatea si bunastarea. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>