Trezeste banii din viata ta!- workshop cu Liviu Pasat 

print
 

De ce workshop-ul "Trezeste banii din viata ta" ?


Lipsa unei educaţii financiare se reflectă imens în viaţa de zi cu zi. Fiecare caută soluţii şi mediul economic existent nu le oferă. Modul în care ne gestionăm banii reflectă puternic obişnuinţele pe care le-am primit de la părinţi, prieteni, cunoştiinţe, lideri, mediu cu care am luat contact în dezvoltarea personală. Gestionarea banilor şi conştienţa în domeniul acesta e un subiect care merită din ce în ce mai mult atenţia fiecăruia dintre noi.

Workshop-ul „Trezeşte Banii din Viaţa Ta" este construit pentru a-i ajuta pe participanţi să îşi evalueze şi să îşi dezvolte capacitatea de gestioanare a banilor - cunoaştere care îi va ghida să îşi îmbunătăţească nu doar domeniul financiar ci şi calitatea vieţii pentru că banii influenţează în acelaşi timp celelalte domenii din viaţa noastră: fizic, emoţional, profesional, familie, timp liber şi chiar domeniul spiritual. Ideea principala pe care o sustine workshopul este ca managementul banilor e mult mai important decat numarul lor si ca a alerga sa faci mai multi bani inainte de a ii gestiona in mod constient pe cei existenti e ca si cum ai alerga dupa o Fata Morgana.

Totul incepe cu harta mentala. Abundenta incepe cu gandurile, cu asocierile emotionale si continua cu ritualurile pe care le avem in comportamentul zilnic.
Cum se pot schimba? Primul pas e constientizarea. Constientizarea convingerilor limitative, constientizarea blocajelor si a obiceiurilor cu care am fost educati si care nu ne mai aduc rezultatele pe care ni le dorim.

Workshopul aduce strategii concrete pentru toate acestea si in plus tehnici concrete pentru managementul finantelor personale - management menit intr-un final pentru imbunatatirea calitatii vietii.

Ce vei gasi concret in acest workshop:
Succesul e 80% psihologie si 20% mecanica.
• Banii sunt energie. Cum sa intri in rezonanta cu ea.
• Constientizarea cheltuielilor. Deciziile emotionale.
• Ce inseamana crezuri si ce limitari avem legate de bani.
• Ce inseamna harta mentala si cu ce programari financiare venim din copilarie.
• Ce este R.A.S.-ul si cum sa atragi banii mai usor in viata ta.
• Cum sa iti schimbi starea emotionala pentru a obtine rezultatele pe care le doresti. Fiziologie, focus, limbaj.
• Sunt banii importanti? Roata vietii. Fizic, profesional, emotional, familie, spiritual, financiar.
• Ca sa ajungi unde vrei trebuie sa stii mai intai ce vrei.
• Cum sa stabilesti un obiectiv si cum sa te concentrezi pe rezultate nu pe activitate.
• Care sunt principalele obstacole in calea telurilor tale.
• Frica si cum sa o abordezi ca sa iti fie prieten, nu dusman.

Strategii concrete pentru managementul banilor tai:

• Plateste-te mai intai pe tine insuti. Pusculita sigurantei financiare. Focus zilnic.
• Pusculita bucuriei. A primi si a darui. Invata sa primesti!
• Legea atractiei si banii.
• Respectul fata de bani si energia lor. Managementul banilor.
• Banii si spiritualitatea. Cum sa gasesti si sa pastrezi un echilibru.
• Incantatia. Schimbarea programelor induse in copilarie.
• Recunostinta ca si cheie universala pentru abundenta.
• Puterea lui ACUM!

 
Subiectul:   bani, bogatie Categoria:   succes, cariera, bani Data: 2011-12-06
 
Autor:          echipa dezvoltarium
 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole nume»


E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>