The Shift (Schimbarea) [video]  

print
 


 

Filmul "The Shift" (Schimbarea), a fost initial numit "Ambitie si Semnificatie: Gasirea scopului tau in viata". Schimbarea este primul film al lui dr. Wayne W. Dyer, care este un autor binecunoscut si respectat in domeniul dezvoltarii personale si spiritualitatii.

Dr. Wayne W. Dyer a creat mai mult programe video centrate in jurul conceptelor sale, insa acesta este primul lui film de lung metraj cu actori, intriga etc.

Filmul urmareste trei povesti diferite care isi croiesc un drum spre centrul de retragere in California de Nord. O poveste urmareste o femeie in timp ce aceasta gestioneaza presiunea de a fi sotie si mama iubitoare, si ajunge intr-un punct in care simte ca ceva lipseste din viata ei.

O alta poveste urmareste un producator de film ambitios si tanar care este pe punctul de a face primul lui film care il va lansa intr-o cariera in liga cea mare.

A treia poveste urmareste un tanar director al unei companii care din dorinta infocata de a avea succes, si-a pus in pericol relatia de cuplu  cu sotia sa precum si relatia cu el insusi.

Dr. Wayne W. Dyer nareaza cu vorbe intelepte, care descriu tranzitia de la faza de  urmarire a ambitiei din vietile noastre, in care vanam succesul, catre faza de semnificatie, unde succesul este deja prezent.

Viata personajelor din cele trei povesti incadrate in acest film ne arata ca exista o semnificatie  profunda a vietilor noastre, iar atunci cand ne conectam cu chemarea noastra interioara si cand ne aliniem cu acest scop, gasim o sursa nelimitata de bucurie, iubire si calauzire.

"The Shift" este un film foarte interesant, in care Dr. Wayne W. Dyer creeaza o conexiune profunda cu chemarea sa launtrica si ne arata modul de a trai viata cu inima deschisa, urmarindu-ne chemarea profunda.  Foarte rar vom intalni un om care sa exprime adevarul vietii si iubirea neconditionata asa cum o face el. Este un film care merita vizionat deoarece detine multe lectii de invatat pentru fiecare dintre noi.

http://www.dyermovie.com/

 
Subiectul:   scopul vietii, misiune, pasiune Categoria:   spiritualitate Data: 2011-04-18
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole video»


Din aceeasi categorie

Despre singuratate cu Eckhart Tolle [video]
 

Siguratatea pentru unii oameni este dureroasa si aproape intolerabila. Parca nu au fost niciodata atatia oameni singuri pe planeta. In interiorul nostru, abandonarea inseamna sa renuntam la asteptari, la interpretarile pe care le dam fata de noi insine fiind singuri, neavand pe nimeni. Sa ne percepem ca pe o constiinta, nu ca pe o persoana. Durerea si suferinta generate de singuratate, odata acceptate, ne pot aduce i ...
 
Chakra 1 - Chakra baza [video]
 

Chakra baza este localizata la baza coloanei vertebrale, intre organele genitale si anus. Aceasta este baza corpului si punctul de intrare pentru energiile kundalini si a sinelui inferior. Muladhara guverneaza supravietuirea fizica, siguranta si securitatea. Elementul chakrei radacina este pamintul. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>