Rezultatele obtinute din reflexologie 

print
 
Rezultatele obtinute din reflexologie

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, tehnicile de reflexologie trebuie sa se aplice in mod constant, pe zonele vizate de reflex. Acest lucru poate fi realizat cu tehnici de reflexologie, cum ar fi cele aplicate de un membru din familie, si/sau cu ajutorul unui reflexolog profesional.

Poti practica reflexologia, chiar si de unul singur, prin folosirea tehnicilor auto aplicate, pentru a intrerupe tiparele de stres din maini si picioare. Poti aplica presiune prin folosirea unei role de picior sau o minge precum cea de golf. Poti incorpora reflexologia in viata ta foarte usor, deoarece o poti practica chiar si in timp ce faci alte activitati. Pune o rola de picior sub birou la locul de munca, sau foloseste o minge pe maini, in timp ce te uiti la televizor, sau cat timp astepti sa fie cina gata. Fii creativ in modul in care aplici aceste tehnici, dar fii consecvent.

Reflexologia aplicata de catre membrii familiei sau prieteni are o serie de avantaje:
- aplicarea tehnicilor de presiune.
- atingeri ne-invazive, avand in vedere ca acestia sunt persoane pe care le cunosti.
- oportunitatea de a vizita.

Un reflexolog iti poate oferi o experienta relexanta, o aplicare de calitate a tehnicilor si de asemenea te poate educa cum sa o faci singur.

Cum functioneaza reflexologia?

Reflexologia functioneaza, cat timp tehnicile de presiune aplicate la maini si picioare interactioneaza cu o parte a sistemului nervos, astfel ducand la relaxare, excitarea sistemului nervos, o circulatie mai buna si beneficiile atingerii.

Senzorii de presiune din maini si picioare sunt o parte a raspunsului reflexiv al corpului, care face posibila reactia "lupta sau fugi" atunci cind te vezi pus in fata unui pericol. Picioarele gata sa fuga, iar mainile gata sa lupte, comunica cu organele interne pentru orice eventualitate. Perceptia presiunii de la maini si picioare, loveste usor in reteaua de reflex, care face posibila fiecare miscare a noastra. Aplicata consecvent, reflexologia ofera o exercitare a acestor senzori de presiune si, prin urmare, o conditionare a organelor interne, la care sunt indisolubil legate.

Care sunt rezultatele asteptate dupa o sesiune de reflexologie?

O sesiune de reflexologie poate dura intre jumatate de ora si o ora. Clientul sta pe un scaun rabatabil, care plaseaza picioarele convenabil pentru activitatea reflexologului. Reflexologul foloseste presiune, intindere si miscare pentru a lucra metodic prin picioare.Tehnica este aplicata pe intregul picior sau pe mana. Datoria ta este sa te intinzi si sa te relaxezi. La sfarsitul unei sesiuni trebuie sa te simti destul de relaxat. Durata aceastei stari de relaxare, este un bun indicator al eficacitatii sesiunii.

Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de faptul ca un reflexolog nu inlocuieste ajutorul medical. Reflexologia este o terapie complementara a medicinei, nu la inlocuirea acesteia.

 
Subiectul:   reflexologie Categoria:   spiritualitate Data: 2011-06-03
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Bazele Theta Healing - Stiinta epigeneticii
 
Bazele Theta Healing - Stiinta epigeneticii Tehnica de vindecare minte/corp Theta Healing, fondata de Vianna Stibal, poate fi explicata cu ajutorul stiintei epigeneticii. Traducerea literala a cuvantului epigenetica este "control asupra geneticii", iar aceasta stiinta de varf studiaza modul in care genele noastre sunt controlate, nu doar de ADN ci si de mediul lor. ...
 
Tipuri de yoga - Mantra Yoga
 
Tipuri de yoga - Mantra Yoga Meditatia Mantra Yoga implica cantarea unui cuvant sau a unei fraze, pana in punctul in care mintea si emotiile sunt depasite, si supra-constientul este dezvaluit si experimentat. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>