Radiatii casnice 

print
 
Radiatii casnice

Nu exista nici o indoiala ca aparatele electro-casnice ne-au facut viata mai usoara si intr-un ritm mai rapid. Aparate precum cuptorul cu microunde si blender-ul au facut preparea produselor alimentare mai simpla si mai rapida. Alte electro-casnice, precum televizorul si DVD player-ul ne-au sporit capacitatea de a ne distra in propria casa.

Cu toate acestea, cele mai multe echipamente electro-casnice emit radiatii electronice care pot fi daunatoare pentru corpurile noastre. Cu cat adaugam mai multe aparate electronice in vietile noastre, cu atat efectele negative asupra sanatatii noastre sunt agravate continuu. Este important sa cunosti impactul pe care il au aceste aparate asupra sanatatii, si cum sa reduci efectele negative.

De unde provin radiatiile electronice?

Majoritatea aparatelor electro-casnice emit radiatii electro-magnetice. Iata o lista de aparate care ar putea cauza probleme in sanatatea ta: telefoane fara fir, alarme pentru copii fara acumulator, telefoane celulare, retele wireless de internet.

Pericolele radiatiilor electro-magnetice

Radiatiile electro-magnetice provenite de la aparatele electro-casnice si de la cablurile acestora sunt de obicei emise in cantitati foarte mici. Cu toate acestea, cu un numar mare de dispozitive pe care le ai in casa, efectul cumulativ poate fi foarte periculos.
Aparatele elecro-casnice pot provoca urmatoarele probleme de sanatate:
- Modele de comportament neregulat la copii.
- Probleme cu pielea, urticarii  sau chiar si cancer de piele.
- Hipersensibilitate si cresterea tensiunii arteriale.
- O intrerupere in tiparul obisnuit al somnului.
- Un sentiment constant de melancolie si depresie.
- Dureri abdominate, diaree si constipatie.
- Dureri de cap frecvente si severe.
- O stare permanenta de oboseala si epuizare
- sentimentul ca esti urmarit in permanenta de cineva si chiar paranoia.

Un aparat care fost blamat intens este cuptorul cu microunde. Au existat constatari ca acesta este cancerigen si ca ataca imunitatea, si ca produce radiatii foarte puternice care fac mancarea toxica. Specialistii au afirmat ca acestea sunt doar zvonuri, deoarece cuptorul produce radiatii dar numai in interior, deoarece undele nu trec de carcasa metalica. Singurul lucru pe care il strica cuptorul cu microunde este mancarea, care este secata de proteine, vitamine si alti nutrienti.

De asemenea calculatorul si televizorul pot provoca dureri de cap, hipersensibilitate, letargie, tulburari ale somnului si chiar si stari epileptice si convulsii. In consecinta, urmeaza si imbolnavirea ochilor, a pielii si a stomacului. Calculatorul cat si televizorul emit radiatii electromagnetice. Vestea buna este ca televizoare de tip LCD emit mai putine radiatii, la fel ca si calculatoare cu ecrane care regleaza nivelul de radiatii. Totusi este recomandat sa pastrezi o distanta minima de 3 m fata de televizor si 40 de cm fata de computer.

Pentru a elimina radiatiile electromagnetice din casa, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa testezi casa pentru a determina locul din care sunt emise radiatiile. Dupa aceea ajusteaza-ti mediul pentru a reduce cantitatea de radiatii la care esti expus in casa ta.

 
Subiectul:   sanatate Categoria:   corp Data: 2011-12-21
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Ayahuasca
 
Ayahuasca Ayahuasca este o bautura halucinogena produsa in mod traditional de unele popoare amazoniene. Exista un numar mare de fierturi diferite care sunt mentionate ca fiind "ayahuasca", diverse popoare avand propria lor versiune de ayahuasca, iar in afara Americii de Sud, exista bauturi care nu contin ingrediente traditionale dar pot fi mentionate ca ayahasca, lucru care poate provoca confuzie. ...
 
Posturi Yoga - Sethu Bandhasana
 
Posturi Yoga - Sethu Bandhasana Termenul Sethu Bandhasana este derivat din cuvantul "Sethu", care inseamna pod, si "Bandha", care inseamna blocare. Acesta inseamna literalmente "construirea unui pod" si este o postura care ajuta corpul sa se relaxeze si sa se elibereze de stres. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>