Numere de baza in numerologie 

print
 
Numere de baza in numerologie

Numerele determinate rezultate din atribuirea unei cifre sau numar fiecarei litere din numele unei persoane, precum si datei de nastere care apare pe certificatul de nastere sunt semnificative pentru fiecare persoana in parte.

Cu cat ai mai multe cunostinte despre fiecare sens simbolic al fiecarui numar, cu atat mai mult vei dobandi puterea de a intelege aceasta stiinta si vei putea prezice si analiza personalitatea ta sau a altora. Daca esti in perioada de invatare a numerologiei, este posibil sa te simti coplesit de situatie. Trebuie sa incepi treptat. Iata primele 4 numere de baza numerologice pe care trebuie sa le cunosti si sa le intelegi:

1. Cifra drumului vietii
Denumit si numarul vietii, priceperii, talentului si capacitatii. Numerologii considera Numarul drumului vietii ca fiind unul dintre cele mai importante numere in numerologie. Acest numar iti releva potentialul, te conduce si te directioneaza in viata si reuseste acest lucru prin dezvaluirea talentelor tale ascunse, caracteristici, abilitati pe care s-ar putea sa nu stii ca le ai, sau sa le poti dobandi cu usurinta in viata. Calculul este simplu - suma cifrelor adunate din data ta de nastere (ziua, luna, anul). De exemplu, o persoana nascuta pe 6 iunie 1986 ar avea Cifra drumului vietii de 3. (0+6=6, 0+6=6, 1+9+8+6=24=2+4=6, 6+6+6=18=1+8=9). Fiind intotdeauna o cifra cuprinsa in intervalul 1-9, vorbim despre 9 tipuri de baza ale personalitatii fiecaruia dintre noi.

2. Cifra zilei de nastere (cifra vibratiei personale)
Este derivat din ziua ta de nastere si este calculat prin adunarea cifrelor din acea zi. In exemplul de mai sus, cifra zilei de nastere se calculeaza 0+6 = 6. Aceasta cifra defineste trasaturile tale interioare si de cele mai multe ori acesta va dezvalui calitatile tale cele mai evidente, acelea pe care apropiatii tai le-ar recunoaste.

3. Cifra destinului, a misiunii vietii
Cifra destinului este calculata prin adunarea fiecarei cifre alocate fiecarei litere a numelui tau complet (fara  diminutive) si reducerea la o singura cifra. Este intr-un fel o harta a povestii vietii tale care iti dezvaluie scopul vietii sau misiunea spirituala. Aceasta cifra numerologica iti arata viata de la inceput pana la sfarsit. Daca vei invata sa lovesti usurel in acesta harta a vietii tale, aceasta iti va arata semnele de precautie, stopuri si starturi care iti vor permite sa prevezi problemele dinainte si de asemenea sa vezi oportunitatile care se afla in viitor. Aceasta cifra iti ofera o anumita viziune asupra destinului tau.
1=A, J, S; 2=B, K, T; 3=C, L, U; 4=D, M, V; 5=E, N, W; 6=F, O, X; 7=G, P, Y; 8=H, Q, Z; 9=I,R.

4. Cifra dorintei inimii
Aceasta cifra sapa putin mai adanc in numele tau si este calculata prin adunarea cifrelor asociate numai cu vocale. Acest numar pare tacut insa este foarte puternic. Atunci cand reusesti sa auzi aceasta cifra, ea te va conduce catre locurile care iti sunt cele mai apropiate inimii tale.

Lista cifrelor numerologice si a combinatiilor dintre acestea este destul de lunga, insa  cele de mai sus reprezinta cele 4 numere numerologice de baza care sunt cele mai importante. Acorda-ti timp pentru a le explora cat mai bine si invata cum sa le integrezi in viata ta de zi cu zi. Cunoasterea si intelegerea hartii vietii tale prin aceste 4 cifre din numerologie poate avea un impact foarte mare asupra modului tau de viata.

 
Subiectul:   numerologie Categoria:   spiritualitate Data: 2011-04-04
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Tipuri de yoga - Karma Yoga
 
Tipuri de yoga - Karma Yoga Karma Yoga, numita si disciplina de actiune, se bazeaza pe invataturile lui Sri Krishna in Bhagavad-Gita, cea mai sfanta dintre scripturile hinduse. Karma Yoga cere aderarea la datoria cuiva, ramanand in acelasi timp detasat de recompensa. In mod simplu, acest tip de yoga promoveaza actiunea cea dreapta. ...
 
Beneficiile concrete ale meditatiei
 
Beneficiile concrete ale meditatiei Meditatia este o practica straveche ce ne pune in legatura cu noi insine. Desi aceasta practica exista de foarte mult timp, studii recente demonstreaza beneficiile meditatiei asupra fizicului si psihicului nostru. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>