Metoda Sedona si "release technique" 

print
 
Metoda Sedona si

Metoda Sedona a fost creata de catre fizicianul Lester Levenson la scurt timp dupa ce a primit vestea ca mai are putin de trait dupa un atac de cord. A fost sfatuit sa nu faca deloc miscare, deoarece pana si legatul siretului la incaltari l-ar putea ucide. Levenson era suparat, ranit si plin de teama in timp ce se pregatea pentru moarte.

Dupa trei zile in care si-a plans de mila, fara putere, a luat decizia sa isi incheie viata, fara durere, cu ajutorul medicamentelor prescrise de medic. Dintr-o data stiind ca are puterea sa isi incheie viata in asa fel, a recapatat un sentiment de putere asupra propriei vieti.

In primele patru saptamani, Lester a revizuit tot ceea ce stia. A cautat prin carti si in cunostintele sale, dar a realizat ca raspunsurile nu sunt acolo. Intr-un final, s-a intrebat care este scopul sau in viata, iar raspunsul simplu era fericirea. Chiar si inainte de a descoperi metoda Sedona, a realizat ca fiecare actiune pe care a facut-o vreodata a venit din dorinta de a fi fericit.

Lester a format o baza pentru metoda Sedona cand a privit asupra vietii sale si atentia i s-a indreptat catre o relatie din trecut cu o femeie pe care a iubit-o. Ea l-a parasit pentru un alt barbat si Lester inca simtea durerea acelei respingeri. Aceasta este fundatia metodei Sedona: momentul in care Lester si-a dat seama ca iubirea este cheia fericirii. A descoperit ca atunci cand vroia sa fie iubit de cineva, era nefericit, dar atunci cand iubea pe cineva se simtea fericit indiferent de situatie. Aceasta a fost prima mare schimbare a metodei Sedona.

Curand Lester a inteles ca toate bolile sale si chiar si atacul de inima au fost cauzate de dorinta sa de a controla lucrurile. Dorinta lui de a schimba trecutul era ceea ce il imbolnavea. A realizat ca s-a luptat cu decizia acelei femei, timp de 20 de ani, cu dorinta de a o schimba. Inainte de a termina aceasta cercetare interioara, Lester si-a dat seama ca mintea lui si lumea din afara sunt unul si acelasi lucru. Mintea lui controla materia din jurul sau si ii facea viata sa fie asa cum era. Eliberarea de negativitatea din gandire a ajutat la perfectionarea tehnicii de eliberare.

Lester a folosit metoda Sedona pentru a elimina toata aceasta negativitate si in cele din urma si-a infruntat cea mai profunda teama a sa – teama de moarte. Prin tehnica de eliberare, el a invatat ca toate gandurile sunt bazate pe sentimente si a aflat ca frica de moarte era doar un sentiment. Astfel, a folosit metoda Sedona pentru a se elibera. El a continuat sa foloseasca aceasta tehnica pana cand a eliminat toata negativitatea din mintea lui si a simtit o bucurie de nedescris. In timp ce a continuat sa se elibereze cu aceasta metoda, a inteles ca bucuria sa nu are sfarsit si nici limite.

Lester Levenson a trecut de la a fi un om pe patul de moarte la un maestru realizat in doar 3 luni. Corpul sau a fost vindecat complet si in termen de sase luni, Lester a ajuns milionar. El si-a dedicat tot restul vietii pentru a ajuta alti oameni sa invete tot ceea ce isi doreau sa stie si sa ajunga la libertate. Metoda Sedona inca mai face minuni si astazi, dupa o jumatate de secol de la descoperirea sa.

 
Subiectul:   inteligenta emotionala Categoria:   minte si emotii Data: 2011-12-21
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Tony Robbins - 5 pasi pentru a trece pe urmatorul nivel
 
Tony Robbins - 5 pasi pentru a trece pe urmatorul nivel Ca participanta la "Unleash the power within" - Roma 2009 am primit recent ca bonus accesul la un videoclip al lui Anthony Robbins. Mi s-a parut interesanta si aplicabila imediat metoda de a trece pe un alt nivel, de a face o schimbare in viata, astfel ca simt nevoia sa impartasesc cateva din informatiile primite: 5 pasi pentru succes- plan rapid. ...
 
Fericirea si gandirea
 
Fericirea si gandirea De multe ori, starile noastre variaza de la fericire la nefericire, de la siguranta la nesiguranta, de la optimism la pesimism, de la tristete la bucurie si invers. Cum poti gasi acele lucruri care sa iti redea o stare continua de fericire si care sa te ajute sa o mentii? Gaseste in fiecare zi cateva momente pentru a reflecta la problemele care nu te lasa sa fii fericit. Analizeaza-le si centreaza-le cauza. Apoi vizu ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>