Initierea in Reiki 

print
 
Initierea in Reiki

Initierea in Reiki este un proces care are loc in trei etape la fiecare dintre cele trei niveluri de practica Reiki.

Nu este necesar sa primesti initiere Reiki daca ti se administreaza un tratament simplu de la un terapeut care a primit initiere. Cu toate acestea, daca vrei sa afli mai multe despre aceasta arta de vindecare minunata si acest instrument de auto-realizare, atunci ai vrea sa explorezi initierea Reiki prin educatie si perfectionare profesionala.

Initierile sunt efectuate de catre un Maestru. Poti atinge statutul de Maestru dupa un antrenament detaliat si dupa initierea de catre un alt Maestru care este calificat pentru a preda si a antrena.

Atunci cand te gandesti la initierea Reiki nu trebui sa te gandesti la aceasta ca o primire de initiere. In schimb, Maestrul faciliteaza initierea in Reiki. Aceasta arta de vindecare se refera in cea mai mare parte la canalizarea si optimizarea energiei vitale. Tu nu primesti acea energie de la nimeni altcineva. Tu doar esti invatat cum sa te reconectezi la energia vitala in mod corect, cu scopul de a te sustine in procesul de vindecare si de a-i sustine pe altii pe parcursul acestui proces.

Trebuie sa ai o viziune realista a ceea ce poate face Reiki pentru tine si ceea ce nu poate. Din ce in ce mai mult, aceasta arta de vindecare este acceptata in domeniul medicinii conventionale ca o alternativa complementara care lucreaza mana in mana cu alte metode de vindecare.

Terapia Reiki da rezultate imediate cand este vorba despre ameliorarea durerii, stresului si anxietatii, si relaxarii. Toate acestea sunt foarte importante pentru procesul de vindecare. Ele sunt de asemenea folosite pe o scara larga si pentru realizarea de sine si pt obtinerea de bunastare generala.

Fiind una dintre cele mai bune tehnici de terapie complemetara, aceasta este o disciplina foarte interesanta care trebuie explorata mai departe. In esenta, in Reiki se regasesc elemente esentiale ale tuturor terapiilor complementare care folosesc energia vitala chi, astfel incat poti acoperi o multime de domenii, deci are sens sa studiezi si, poate sa si practici, Reiki, chiar daca interesul tau principal este indreptat catre alte terapii complementare ce lucreaza cu energia vitala chi.

Initierea in Reiki este un proces care include un termen de pregatire, care este, in sine, foarte placut. Intr-adevar, unii oameni il primesc doar pentru beneficiul personal.

Procesul de preparare este destul de personal si presupune pasi mentali si fizici pentru a curata mintea si corpul pentru o initiere optima. Iar dupa initiere exista un proces de 21 de zile de practica. Pentru ca tu invoci in esenta energia universala, acest proces poate avea loc in prezenta unui Maestru. 

 
Subiectul:   reiki Categoria:   spiritualitate Data: 2011-05-05
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Detoxifierea si rolul ei pentru organism
 
Detoxifierea si rolul ei pentru organism In ultima vreme au aparut tot felul de teorii despre detoxifiere. Unii spun ca ajuta organismul sa scape de reziduurile acumulate de-a lungul timpului si care ii sunt nocive. Altii spun ca detoxifierea face rau organismului si ca nu aduce nimic bun. ...
 
Principiul Huna 4 - MANAWA
 
Principiul Huna 4 - MANAWA Exista mai multe convingeri despre modul in care trecutul ne modeleaza prezentul. Daca privim spre filosofiile estice vom gasi conceptul de Karma, principiu al actiunii si reactiunii, care spune ca actiunile tale bune sau rele din trecut, iti modeleaza prezentul si acum culegi roadele acestor actiuni, fie ca sunt negative sau pozitive. Intorcandu-ne privirea catre credintele din vest acestea spun ca prezentul ne este ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>