Feng Shui - Ba-Gua - Zona 3 familie, sanatate si comunitate 

print
 
Feng Shui - Ba-Gua - Zona 3 familie, sanatate si comunitate

Zona 3 in Feng Shui Ba-Gua se refera la familie, sanatate si comunitate.

O sanatate puternica si legaturile de familie sunt motoarele care dau putere existentei noastre atat fizice cat si emotionale. Atunci cand se aplica Feng Shui pentru prima data, la domiciliu sau locul de munca, primele lucruri care vor fi corectate sunt problemele de sanatate si de familie. Ele sunt piatra de temelie pe care noi construim edificiul vietii noastre.

Capacitatea noastra de a interactiona cu altii si respectul de sine depind de calitatea familiei din care facem parte. Persoanele care au crescut in familii disfunctionale reusesc cu greu sa se decida cu privire la calea vietii lor, alegerea unui partener si stabilizarea casatoriilor.
Daca cineva vine dintr-o familie disfunctionala, chiar daca are o sanatate excelenta, sunt sanse ca puterile sale sa fie afectate de nesiguranta si de sentimentul general de incertitudine. In Feng Shui, acea persoana trebuie sa acorde o atentie deosebita acestui domeniu al vietii sale si zonelor din spatiul sau care le reprezinta.

Atunci cand o persoana sufera de probleme de sanatate, viitorul fizic si emotional al familiei este pus in pericol. Un organism sanatos si o minte limpede ne permit sa raspundem nevoilor celor dragi, familiei si prietenilor.
Daca cineva nu are o familie, sau daca membrii familiei sale refuza sa renunte la ranchiuna si resentimente, acesta are nevoie sa construiasca prietenii puternice.

Vietile noastre beneficiaza de implicarea in comunitatea din care facem parte. Incepand cu strada noastra, cartierul, orasul nostru, tara in care traim etc., putem face o diferenta in calitatea vietii. Am putea beneficia intr-un mod considerabil, atat material cat si spiritual, daca ne-am inscrie intr-un club sau grup care se aduna laolalta cu un anumit scop. Orice proiect al comunitatii incepe cu cineva care impartaseste o idee si apoi continua cu motivarea oamenilor in asa fel incat sa sustina cauza. Nu este nevoie sa fim cruciati ca se ne implicam in astfel de activitati. De asemenea, putem alege si in ce masura dorim sa participam.

Cu cat cunoastem mai multi oameni din mediul nostru actual, cu atat dezvoltam mai multe posibilitati pentru crearea de retele si implinirea anumitor teluri, atat pentru scopuri personale cat si pentru scopuri altruiste.

 
Subiectul:   feng shui Categoria:   spiritualitate Data: 2011-03-18
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Masajul Lomi Lomi
 
Masajul Lomi Lomi Cuvantul Lomi Lomi inseamna, in limba hawaiiana, masaj. Lomi Lomi este un masaj de vindecare unic, provenit de la polinezienii antici si mai ales de la maestrii vindecatori din Hawaii. Intelegerea filosofiei hawaiiane Huna ajuta la intelegerea profunzimii masajului Lomi Lomi. ...
 
Fructe proaspete in cosmetica
 
Fructe proaspete in cosmetica Fructele iti pot reda stralucirea pierduta si pot face minuni cu tenul tau. Iata cinci fructe proaspete care sunt foarte bune in cosmetica si care iti pot face pielea sa radieze si nu numai. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>