Feng Shui - Ba-Gua - Zona 1 cariera, misiune, identitate 

print
 
Feng Shui - Ba-Gua -  Zona 1 cariera, misiune, identitate

Zona 1 in Feng Shui Ba-Gua se refera la cariera, misiune, identitate.

In general, locurile noastre de munca ne ocupa o treime din zi, o alta treime este consumata dormind (preferabil!), iar celelalte 8 ore ramase sunt impartite in calatorii de la scoala sau locul de munca, preparand si mancand mese, curatenie, divertisment si multe alte activitati.

Atunci cand suntem nemultumiti de munca pe care o facem, aceasta nemultumire se poate scufunda adanc in inimile si mintile noastre. In acelasi timp, o activitate care pare sa demoralizeze o persoana, poate face pe altcineva chiar fericit, sau vice-versa.

Avansarea intr-o profesie nu poate fi considerata o referinta asupra succesului in acest domeniu de viata, daca noi nu ne bucuram cu adevarat de munca noastra. Pentru a fi impliniti la locul de munca, trebuie sa stim care este misiunea vietii noastre si sa ne folosim talentele la potentialul lor deplin, urmandu-ne pasiunea in viata.

Zona 1 din Ba-Gua se refera in special la drumul nostru de viata individual, protejand cariera, misiunea si identitatea noastra. Ne indreptam spre o anumita directie sau ne mutam doar la intamplare? Ajungem undeva? Care este sensul la toate acestea? Daca te lupti cu aceste intrebari, trebuie sa acorzi mai multa atentie zonei din casa ta, corespunzatoare carierei. 

Individualitatea reprezinta auto-afirmarea - abilitatea de ne a ocupa in mod constient locul nostru unic in lume, pentru a putea spune "Eu sunt - Eu exist - Eu sunt o creatie a lui Dumnezeu si prin puterea Creatorului pot face o diferenta in viata mea si viata familiei mele, comunitatea mea si omenirea in general". Cea mai puternica bariera, care ne impiedica sa ne exprimam sinele nostru adevarat prin ocupatiile noastre este frica. Undeva in mintea noastra sta convingerea eronata ca, odata ce ne vom gasi misiunea in viata - nu ne va placea ceea ce vom gasi. Realitatea insa, ne contrazice.

Daca vorbim cu oameni care au gasit semnificatia vietii lor, acestia ne vor spune ca in fiecare dimineata ei abia asteapta sa se trezeasca sa mearga la lucru.
Universul ne-a rezervat tuturor o ocupatie ideala pentru fiecare, care sa ne ofere pace si placere sa o indeplinim, un loc de munca care sa ne faca fericiti.

 
Subiectul:   feng shui Categoria:   spiritualitate Data: 2011-03-17
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Tai Chi
 
Tai Chi Tai Chi este o arta martiala mai usoara in comparatie cu omologii sai mai grei precum karate. Acesta este considerat un stil mai slab deoarece este mai putin puternic sipoate fi practicat si de persoanele in varsta. Cu toate acestea, acest lucru este in totala contradictie cu realitatea, deoarece Tai Chi Chuan este o arta martiala holistica care foloseste energia vitala "Chi" pentru sanatate, auto-dezvoltare si auto ...
 
Chakra Sacrala
 
Chakra Sacrala Chakra sacrala este reprezentata de culoarea Orange si este situata in partea inferioara a abdomenului. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>