Feng Shui - Ba-Gua- Zona 2 casnicie, relatii 

print
 
Feng Shui - Ba-Gua- Zona 2 casnicie, relatii

Zona 2 in Feng Shui Ba-Gua se refera la casnicie si relatii.

Atunci cand vrem sa construim o relatie puternica trebuie sa invatam sa ii iubim si sa ii acceptam pe ceilalti asa cum sunt. In acest scop trebuie sa gasim in noi capacitatea de a-i lasa pe cei dragi sa se exprime fara nici o retinere, sa fie ei insisi atunci cand sunt in preajma noastra.
Una dintre calitatile care ne poate ajuta cand incercam sa realizam acest lucru este receptivitatea. Aceasta ne ajuta sa deschidem mintea si inima pentru a ii percepe pe sotul/sotia noastra, parteneri si colegi in asa fel incat sa putem fi constienti de nevoile, dorintele si sentimentele lor.

Auto-controlul, de asemenea, ne poate da o mana de ajutor in aceasta privinta. De fiecare data cand locuim sau petrecem mult timp cu altii, este inevitabil sa nu gasim lucruri pe care acestia le fac, care sa ne deranjeze intr-un fel sau altul. Cel mai bine ar fi sa lasam judecata in grija lui Dumnezeu si a naturii, si sa ne amintim ca nu exista nici o "critica constructiva". Aceasta este intotdeauna distructiva, si, desi, uneori avem noroc si "distrugem" un comportament nedorit, de cele mai multe ori nu vom reusi decat sa distrugem stima de sine si sa creem fisuri in afectiune. Asa ca, cel mai bine, musca-ti limba. Poti sfatui pe cineva, sa faci mici observatii, dar nu critica.

Ca sa iubim pe cineva, trebuie mai intai sa-l cunoastem mai bine, dar chiar si dupa ce l-am cunoscut o perioada de timp, omul - ca orice vietuitoare, se schimba constant. Si noi ne schimbam. Permite-le relatiilor tale sa creasca asa cum o face si sufletul tau.  Permite ca ceea ce ai invatat despre cultivarea vietii sa patrunda in relatiile tale.

Cat de bine primesti atentia?
Sunt persoane care ar darui dragoste constant altora, dar ar ingheta cand cineva ar incerca sa ajunga la inimile lor. Dragostea este ca o strada cu doua sensuri. Daca doar dai, dar nu iti permiti sa primesti, o mare parte din relatiile tale vor duce lipsa de autenticitate.

O casnicie este in multe feluri ca un parteneriat de afaceri. La inceput, exista o impartire a bunurilor materiale, de asemenea activitati comune si intelegeri incheiate cu privire la deciziile care implica ambele parti. Pentru succesul unui parteneriat trebuie sa existe un sentiment puternic de incredere intre cele doua parti.

Un sfat Feng Shui pentru toate relatiile: nu aduce niciodata trecutul intr-o disputa prezenta, ocupa-te numai de subiectul din prezent.

 
Subiectul:   feng shui Categoria:   spiritualitate Data: 2011-03-18
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Kendo
 
Kendo Kendo pare a fi o arta martiala ce se bazeaza pe forta fizica si agresivitate, cu dinamica unor lovituri bruste si kiai (strigat) puternic. Aceasta arta pune un mare accent pe dezvoltarea de nivel inalt a concentrarii, constientizarii, sincronizarii, agilitatii fizice, jocului de picioare, miscarea corpului si respectul inerent. ...
 
TAO - mintea limpede este esentiala pentru un lider bun
 
TAO - mintea limpede este esentiala pentru un lider bun Liderii buni sunt "clarvazatori", deoarece acestia par sa cunoasca necunoscutul. Calitatea de clarviziune este cea care face diferenta dintre un conducator bun si un conducator rau. De cele mai multe ori, oamenii cauta liderii pentru a le oferi directie. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>