Dentroterapie - Evsei Meilitev 

print
 
Dentroterapie - Evsei Meilitev

Dentroterapia reprezinta terapia care se face prin intermediul copacilor. Studiile au aratat ca in anumite zone, copacii influenteaza oamenii intr-un fel iar in alte zone intr-un alt fel. Copacii nu ne ofera numai oxigen ci si o vindecare energetica. Anumiti copaci pot oferi energie omului, iar altii pot prelua energie negativa, transformand-o in energie pozitiva.

Dentroterapia este destul de populara in medicina traditionala. Cu toate acestea, in prezentul aglomerat foarte putini oameni gasesc timp pentru o plimbare intr-un parc sau padure, iar conceptul de baza a acestei terapii cu ajutorul copacilor include o continuitate a acestor iesiri in natura. Se crede ca anumite tipuri de copaci au proprietati energetice diferite: unii copaci protejeaza omul, altii ii hranesc corpul cu energie, unii inlatura inflamarile sau contribuie la dezvoltarea sentimentelor reciproce.

Trebuie sa alegi un copac al tau si sa mergi la acesta in mod regulat. Trebuie sa comunici cu copacul tau pentru aproximativ 15 minute. Fiecare copac in parte are propriile sale proprietati terapeutice. Pe vremuri oamenii mergeau langa copacii din padurile alaturate satelor lor pentru a cauta ajutor la probleme de sanatate si nu numai.

Stramosii nostrii cunoasteau lucruri care s-au pierdut in timpurile moderne. Insa, dupa o pauza lunga, omul a inceput sa se apropie din nou de copaci. Conform cartilor vechi, vracii adunau date despre proprietatile terapeutice ale plantelor. Nu numai copacii puteau alina suferinta oamenilor, dar chiar si taieturile mici de copaci sau busteni.

Cercetatorul rus Evsei Meilitev a reusit, cu ajutorul biolocatiei, sa descopere trei tipuri de influenta in sistemul om – copac. Biolocatia reprezinta modul in care iti gasesti propriul copac protector. Meilitev a folosit o rama pentru a masura schimbarile de energie a omului sub influenta diferitelor tipuri de arbori.

Cele trei tipuri de influenta sunt:
1.Influenta de paralizare. Diminueaza energia omului, inlatura durerile de dinti si este antiinflamator.
2.Influenta de alimentare. Mareste energia, lucru care aduce o crestere a imunitatii si o normalizare a tensiunii.
3.Influenta neutra. Energia ramana neatinsa. Este posibil ca atunci cand ne plimbam prin padure, unde se afla multi copaci cu diverse proprietati, ne putem intoarce acasa mai mult cu dureri de cap decat cu  un echilibru energetic restabilit. Daca vrei sa beneficiezi de efectele dentroterapiei, atunci trebuie sa alegi copaci sanatosi, care nu prezinta umflaturi de nici un fel sau cicatrici pe scoarta.

Conform cercetatorilor, interactiunea cu propriul tau copac nu este doar una energetica, ci in timp acesta va deveni un prieten al tau care va reactiona la despartire prin vestejirea frunzelor, iar la intalnire prin inmugurire. Pas cu pas, persoanele care comunica cu arborii isi schimba si perceptia asupra vietii.

 
Subiectul:   natura Categoria:   eco-planeta noastra Data: 2012-02-02
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Tipuri de cristale si proprietatile lor
 
Tipuri de cristale si proprietatile lor Exista multe lucruri fascinante pe Pamant. Florile fascineaza prin multitudinea de culori si miresme, oceanele fascineaza prin vastitatea lor, oamenii fascineaza prin creativitatea lor, animalele fascineaza prin comportamentul lor, iar cristalele fascineaza prin vibratia lor si energia ce o emana. Iar aceasta energie este raspandita in tot universul. ...
 
Atasamentul emotional fata de obiecte sau cum sa ne facem curatenie in viata
 
Atasamentul emotional fata de obiecte sau cum sa ne facem curatenie in viata De-a lungul vietii adunam din calatoriile noastre obiecte care mai tarziu se transforma in amintiri. Suveniruri, covoare, carti, bibelouri, obiecte decorative, toate cu scopul de a ne aduce aminte de un anumit loc in care am ajuns sau de o anumita persoana. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>