Cristalele si utilitatea lor in viata oamenilor 

print
 
Cristalele si utilitatea lor in viata oamenilor

Despre cristaloterapie
Se spune ca fiinta umana estea alcatuita din trup, minte si spirit (sau suflet). Stim ca exista posibilitatea ca fiecare dintre aceste trei componente sa prezinte disfunctionalitati, fapt ce va conduce la modificarea starii generale de sanatate a individului. In prezent exista remedii pentru majoritatea afectiunilor. Ce se intampla cand spiritul si nu forma fizica are nevoie de un tratament? De cele mai multe ori se apeleaza la cristale.

Experienta a demonstrat ca tratamentul cu ajutorul cristalelor corespondente chakrelor (sau cristaloterapia) este pur si simplu cel mai eficient si ajuta la purificarea aurei si indepartarea traumelor imprimate pe aceasta. In urma acestui tratament se pot obtine urmatoarele efecte: relaxare, dezvoltare spirituala, cunoastere de sine, realizarea unui echilibru intre minte, trup si suflet, cresterea capacitatii de concentrare etc.

Cum functioneaza?

Oamenii de stiinta au demonstrat ca un corp (un obiect), pe langa forma sa fizica, mai dispune si de o incarcatura electrica sau de un camp electromagnetic. Practic aceste incarcaturi electrice nu sunt altceva decat energie.
Cristalele au capacitatea de a depozita si a conduce energia. In urma cercetarilor s-a demonstrat ca exista anumite cristale care emana o anumita energie, compatibila cu aura umana, ce poate veni in ajutor vindecand-o de "rani". Aceste cristale mai sunt cunoscute si sub denumirea de cuart. Proprietatea acestui tip de cristal este ca poate absorbi atat magnetism din centrul Terrei cat si radiatii solare, dupa care poate emite o forma de energie.

De regula cristalele se aseaza pe corp pe chakre sau in zona centrelor nervoase vitale. Acestea pot canaliza energia si transfera mai multa lumina aurei umane cu scopul de a neutraliza incarcaturile negative ce nu au fost inca eliberate de individ. Totusi, vindecarea nu este posibila pana cand individul supus tratamentului nu isi accepta adevarata natura (creand o legatura constienta cu lumina divina).

Alte intrebuintari ale cristalelor

Pe langa capacitatile de vindecare, cristalele mai sunt folosite si in alte scopuri. Spre exemplu, un pendul de cristal este principala unealta a unui radiestezist. Acesta are capacitatea de a identifica o sursa de apa subterana, zacaminte de metale, obiecte pierdute etc. Deoarece este o metoda infoenergetica, radiestezistul se bazeaza pe miscarile oferite de pendulul sau, miscari ce sunt influentate de urmele energetice ale diferitor corpuri. Desigur, pendulul nu poate oferi raspunsuri directe si concrete, ci poate doar sa "raspunda" afirmativ sau negativ unei serii de intrebari.

Inca din cele mai vechi timpuri oamenii au purtat asupra lor cristale, utilizandu-le ca amulete si talismane. Acestea aveau rolul de a ii proteja de energiile negative sau de a le atrage pe cele pozitive. In zilele noastre, cristalele mai sunt utilizate ca pietre pretioase si semi-pretioase.

 
Subiectul:   cristale Categoria:   eco-planeta noastra Data: 2011-03-26
 
Autor:          roxana b.

"...ma caracterizeaza: dorinta de a face intotdeauna ceva mai mult decat pot, incapatanarea de a nu renunta niciodata, ambitia de a lupta pentru ceea ce imi doresc, curajul de a accepta infrangerile si de a invaĊ£a din ele, optimismul permanent si admiratia pentru tot ce inseamna valoare."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Relatia cu mediul inconjurator
 
Relatia cu mediul inconjurator Pusa intr-un singur cuvant, relatia noastra cu mediul inconjurator se rezuma la respect. Traim pe o planeta care pluteste prin spatiu, iar aceasta planeta o numim Pamant. Aceasta este precum o nava spatiala, in cadrul unei nave spatiale – sistemul solar – care este in cadrul unei alte nave spatiale, si anume galaxia Calea Lactee. ...
 
Tipuri de cristale si proprietatile lor
 
Tipuri de cristale si proprietatile lor Exista multe lucruri fascinante pe Pamant. Florile fascineaza prin multitudinea de culori si miresme, oceanele fascineaza prin vastitatea lor, oamenii fascineaza prin creativitatea lor, animalele fascineaza prin comportamentul lor, iar cristalele fascineaza prin vibratia lor si energia ce o emana. Iar aceasta energie este raspandita in tot universul. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>