Cele 7 planuri ale existentei 

print
 
Cele 7 planuri ale existentei

Cele sapte planuri ale existentei reprezinta unul dintre conceptele cele mai populare care determina theta healing, asa cum este descris de Vianna Stibal. Aceasta este o modalitate in care theta healing descrie lumea in care traim, ajutand oamenii sa inteleaga aspectele fizice si spirituale ale lumii.

Cele 7 planuri ale existentei

1. Primul plan al existentei este alcatuit din toate partile non-organice de pe pamant: pietre, cristale, solul, mineralele si toti atomii din tabelul periodic. Avem nevoie de minerale pentru a fi sanatosi si exista minerale specifice pentru fiecare boala. Cei care lucreaza cu primul plan sunt numiti Alchimisti.

2. Al doilea plan al existentei este alcatuit din toate materialele organice, plante, copaci, vitamine si toate elementele esentiale. Taramul de basm si elementele esentiale, celalalt pamant, aerul, si spiritele apei protejeaza pamantul. Plantele absorb mineralele din primul plan si noi consumam plantele ca hrana. Plantele si copacii ofera hrana si adapost pentru oameni si animale. Cei care lucreaza cu cel de-al doilea plan sunt uneori numiti vraci.

3. Cel de-al treilea plan al existentei este format din oameni si animale. Acesta este planul proteinelor, viata pe baza de carbon si aminoacizi. Desi traim in planul al treilea, noi suntem de fapt copii celui de-al cincilea plan, si este posibil sa avem unele memorii legate de acest lucru. Daca simti adesea dor de casa, sau simti ca apartii unui alt loc, este posibil sa fii un maestru al celui de-al cincilea plan, care se trezeste pentru a ajuta pamantul. Cei care lucreaza cu al treilea plan se numesc medici.

4. Al patrulea plan al existentei este planul lumii spirituale. Acesta este locul unde ajungem dupa moarte si inainte sa ne reincarnam. Este planul spiritelor, fantomelor si a spiritelor aflate in deriva, care nu au mers spre lumina. In acest plan nu exista timp, astfel spiritele pot parea sa bantuie un loc timp de sute de ani, pentru ca acestia sunt in afara timpului. Vindecatorii care folosesc acest plan se numesc samani.

5. Planul al cincilea al existentei este planul de dualitate, al binelui si al raului. Acest plan este impartit in sute de grade. Gradele mai mici contin energiile negative, iar gradele superioare contin energiile pozitive. Exista o lupta intre bine si rau. Ego-ul face parte din nivelurile inferioare. Maestrii ascensionati pe care ii vedem astazi, provin din al cincilea plan.

6. Planul al saselea al existentei este planul legilor. Acesta contine toate legile care guverneaza galaxia, planetele si pe noi. Aceste legi includ legea timpului, legea naturii, legea compasiunii, legea adevarului si multe alte legi. Datorita planului al saselea, exista o distinctie aparenta intre alte planuri. Acesta este planul de unde provine numerologia, astrologia si geometria sacra. Cei care lucreaza cu acest plan se numesc mistici.

7. Cel de-al saptelea plan al existentei este creatorul a tot ceea ce este. Acesta este planul de energie pura a creatiei. Atunci cand vindecatorii theta folosesc planul al saptelea pentru a vindeca, vindecarile sunt instantanee deoarece bolile sunt transmutate in sanatate. Din acest plan se poate vedea ca celelalte sase planuri sunt doar o iluzie. Al saptelea plan al existentei creaza alte planuri si cu ajutorul acestuia, credintele sunt schimbate imediat si permanent.

 
Subiectul:   theta healing Categoria:   spiritualitate Data: 2011-06-09
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Meditatia de observare a gandurilor
 
Meditatia de observare a gandurilor Practicarea unei rutine de meditatie de zi cu zi poate fi folositoare, insa nu multe persoane au timp pentru a face asta. Unii au probleme de spate si nu pot sta jos in timpul sedintei, altii adorm daca stau culcati iar majoritatea nu gasesc timp in programul lor aglomerat pentru 30 de minute de meditatie. ...
 
Kendo
 
Kendo Kendo pare a fi o arta martiala ce se bazeaza pe forta fizica si agresivitate, cu dinamica unor lovituri bruste si kiai (strigat) puternic. Aceasta arta pune un mare accent pe dezvoltarea de nivel inalt a concentrarii, constientizarii, sincronizarii, agilitatii fizice, jocului de picioare, miscarea corpului si respectul inerent. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>