Ce este channelingul? 

print
 
Ce este channelingul?

Channelingul este procesul prin care o persoana actioneaza ca medium pentru a deschide canale sigure si porti catre o alta dimensiune si de a lega relatii cu entitati din aceasta dimensiune si accesarea Inaltei Lumi Spirituale sau a Constiintei Cosmice, cunoscuta sub numele de Dumnezeu.

Channelingul se poate face prin debarasarea de realitatea exterioara si prin golirea mintii de orice gand fie el pozitiv sau negativ, pentru a lasa vibratiile sa isi faca treaba in conectarea ta cu ghizii si Inalta Lume Spirituala.

Exista oameni care au o capacitate innascuta de a crea astfel de legaturi si oameni care au nevoie de timp si invatare pentru a se putea debarasa de gandurile lor si pentru a permite entitatilor dintr-o alta dimensiune, fie ei ingeri, calauze sau ghizi, sa le transmita mesajul lor.

Channelingul nu se poate face oricum. Unii oameni, din ignoranta sau dorinta lor de a face lucrurile fara a sti la ce pericole se supun, incep demersurile pentru a deschide canale, insa de cele mai multe ori vin in contact cu entitati negative care sunt mai mereu malefice.

Channelingul este o metoda de vindecare si de comunicare cu entitatile pozitive menite sa ne apere. Fie ca avem nevoie de raspunsuri, sau ne simtim singuri si lipsiti de aparare, sau avem nevoie de un sfat, channelingul este o cale de a gasi ajutor in rezolvarea problemelor noastre.

Spiritul nostru are nevoie de o continua crestere, transformare, ascensiune spre ceea ce inseamna el cu adevarat. Desprinderea de banalul cotidian si solicitarea ajutorului ingerului pazitor, spre exemplu in a ne ajuta sa rezolvam unele dintre problemele cu care ne confruntam poate fi salvarea de care avem nevoie pentru a nu ne lasa coplesiti de griji si de probleme.

Faptul ca nu constientizam nevoia de ascensionare a spiritului precum si existenta ingerilor pazitori ar trebui sa ne ridice profunde semne de intrebare. Pentru ca asa cum Dumnezeu exista, exista si ingeri al caror scop este sa ne apere de necazuri si sa ne ajute cand avem nevoie.

Cartea lui Christian si a lui Miriam Dikol, "initiere in comunicari astrale" ne poate ajuta sa intelegem ceea ce ne este pentru moment confuz. Chiar si dupa ani de experiente si practica in incercarea de a deschide un canal si de a lua legatura cu o entitate, multi oameni inca nu cunosc totul despre aceasta.

Christian si Miriam Dikol scriu ghidati prin channeling de ingeri si de entitatile care comunica cu lumea prin intermediul scrisului. Cea mai buna resursa a unui initiat sau a unui cunoscator in domeniul channelingului este tocmai aceasta carte.

 
Subiectul:   channeling Categoria:   spiritualitate Data: 2010-09-25
 
Autor:          alexandra

"Dezvoltarea personala este o arta. Este arta de a te desavarsi pe tine insuti ca propria creatie. Imi place sa scriu si sa impartasesc din gandurile mele celor care au nevoie de ele. Geniul exista pentru a fi daruit. Fac acest lucru prin ceea ce scriu, sa daruiesc o particica din mine in fiecare articol."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Tipuri de yoga - Yoga Bhakti
 
Tipuri de yoga - Yoga Bhakti Bhakti yoga este una dintre cele 6 ramuri importante de yoga, care reprezinta calea iubirii auto-transcenderea sau devotamentul complet al divinitatii. Bhakti Yoga se bazeaza pe doctrina "Iubirea este Dumnezeu si Dumnezeu este Iubirea". ...
 
Cele mai utilizate scuze pentru amanarea obiectivelor
 
Cele mai utilizate scuze pentru amanarea obiectivelor Una dintre cele mai frecvente scuze de amanare pe care le auzim cu totii si le facem este "Nu am nevoie cu adevarat sa o fac chiar acum...". Aceasta scuza pentru amanare este foarte utilizata deoarece exista si ceva adevar in ea. Nu trebuie sa facem anumite lucruri din start, desi s-ar putea sa suportam consecintele pe drum. Insa acesta este doar un risc pe care noi n-il asumam. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>