Buddha Razand - remediu in Feng Shui 

print
 
Buddha Razand - remediu in Feng Shui

Buddha Razand este cunoscut in Feng-Shui de asemenea si ca Buddha al fericirii. Legenda spune ca nimic nu l-ar putea face mai fericit pe acest Buddha decat sa vada problemele oamenilor, grijile si tristetea transformandu-se in fericire. Se spune ca zambetul sau din interior ii radiaza pe intreaga sa fata. El aduce fericire oriunde ar merge. Buddha Razand este un simbol foarte cunoscut al bogatiei, fericirii si al bucuriei nevinovate - doar o privire la fata lui vesela te poate inveseli. Se spune ca prin frecarea burtii lui, care contine bogatie multa, aducem noroc si prosperitate pentru toti locuitorii casei, bogatie si fericire, si cu cat este mai rotunda burta, cu atat este imaginea mai de bun augur.

Buddha Razand este una dintre cele mai iubite imagini ale lui Buddha si poate fi vazuta aproape in toate gospodariile din China si restaurantele chinezesti din intreaga lume. Buddha Razand este cunoscut si sub numele de Buddha al averii, de obicei reprezentat de simboluri ale averii, cum ar fi vase de aur, lingouri si saci mari care se crede ca ar avea comori in ele. Acesta transporta uneori un "wu lou" (tartacuta) care reprezinta un simbol al sanatatii si longetivitatii.

Iata cum Buddha Razand poate deveni un remediu catre o viata mai buna:
1. Camera de zi este un loc bun pentru a pune o figurina Buddga Razand, de preferinta sa stea fata in fata cu usa pentru a exploata norocul si a impiedica ghinionul, pentru a aduce armonie si a alunga certurile, pentru a absorbi Chi negativ si a emana energii de bun augur.
2. Buddha Razand poate fi plasat pe masa de studiu, pentru a tine departe presiunea si stresul, precum si pentru a sprijini un student in vederea indeplinirii obiectivelor academice.
3. Poti folosi un Buddha Razand si pe bordul masinii tale, iar acesta iti va usura problemele si le va pune in sacul lui sa le transforme in fericire. De asemenea, iti va elibera mintea de griji, astfel incat sa te poti concentra pe condus si sa ajungi la orice destinatie in siguranta.
4. Foloseste un Buddha Razand la biroul tau sau in zona de receptie a magazinului tau pentru a-ti aduce noroc de avere si armonie, precum si pentru a preveni posibile tradari si dezamagiri.
5. In stelele zburatoare Feng Shui, Buddha Razand facut din metal (bronz, alama) poate fi folosit pentru a alunga influentele rele ale stelei galbene 5, si ale stelei negre 2. Steaua neagra 2 este cunoscuta sub numele "Steaua Bolii", care aduce afectiuni si boli pentru ocupanti, in timp ce steaua 5 galbena este "Steaua Dezastrului", care atrage accidente si lupte. Poti folosi un Buddha Razand in sectoarele afectate pentru a elimina aceste energii negative.
6. Buddha Razand este un antidot foarte bun pentru cele trei crime "Three Killings" care aduc boli, accidente si pierderi financiare.

Figurinele Buddha Razand sunt disponibile in mai multe materiale precum teracota, metal, rasina, cristale si sunt disponibile in ipostaze diferite care au fiecare o alta semnificatie. Atunci cand vrei sa iti achizitionezi o figurina Buddha Razand incearca sa obtii una dintre cele mai mari daca este posibil. Desi exista Buddha in diferite ipostaze, acela care transporta potul de aur, lingouri si saci mari umpluti cu comori este considerat cel mai bun pentru noroc de bogatie.

 
Subiectul:   feng shui Categoria:   spiritualitate Data: 2011-03-26
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Aplicatii ale meloterapiei in sanatate
 
Aplicatii ale meloterapiei in sanatate Cercetatori din lumea intreaga au demonstrat ca meloterapia poate avea efecte pozitive asupra mai multor probleme de sanatate. ...
 
Evolutia spirituala si calitatea vietii
 
Evolutia spirituala si calitatea vietii Atunci cind iti intrezaresti latura spirituala iti devine mai clar ce inseamna "scopul vietii tale", relatiile cu oamenii se vor schimba si se vor imbunatati, si, in acelasi timp, vei descopieri noi modalitati de a gestiona stresul. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>