Beneficiile Reiki 

print
 
Beneficiile Reiki

Reiki este o forma de vindecare japoneza care a devenit foarte cunoscuta in intreaga lume.

Iata care sunt beneficiile practicii Reiki:
- Intregul corp este reenergizat si de aici rezulta o stare de relaxare. Datorita restabilirii nivelelor de energie chi in corp blocajele energetice vor fi eliminate iar corpul va incepe sa elimine in mod natural toxinele.

- Re-energizarea regulata a intregului-corp prin terapia Reiki va restabili starea generala a organismului. Canalele de energie se vor deschide pentru a permite organismului sa elimine in mod corect si natural stresul si acumularile de toxine. Aceasta te poate ajuta sa faci fata depresiei si anxietatii.

- Terapia Reiki este utila atunci cand cineva este in convalescenta. Reiki va furniza energie suplimentara care este necesara pentru a se recupera. Aceasta va consolida, de asemenea, efectele oricarei alte metode de vindecare naturala. Reiki poate fi folosita ca o terapie suplimentara, deoarece aceasta este un sistem de tratament cu adevarat complementar.

- Reiki poate fi de folos pentru cineva care foloseste un tratament cu medicamente. Aceasta poate reduce efectele secundare a terapiei cu medicamente. De asemenea, Reiki ajuta corpul sa se recupereze dupa aceasta terapie cu medicamente, dupa operatie sau dupa chimioterapie. In toate aceste cazuri, terapia Reiki furnizeaza organismului energie vitala suplimentara, permitand astfel organismului sa isi revina cat mai repede dupa  interventiile chirurgicale sau dupa tratamentele substante chimice.

- In unele cazuri, utilizarea Reiki dupa o operatie poate diminua durerea. Aceasta va accelera procesul natural de vindecare. Cheia succesului este ca terapia trebuie efectuata in mod regulat. Atunci cand o persoana se bucura de o sanatate buna, terapia regulata va intari sistemul de aparare al organismului. Aceasta confera o capacitate mai mare de a face fata situatiilor stresante. Astfel vei obtine o atitudine pozitiva asupra vietii. Odata ce blocajele si toxinele sunt eliminate din sistem, scopul pentru dezvoltarea personala si pentru crestere devin posibile. In general, metabolismul imbunatatit ca rezultat al terapiei Reiki ne face sa credem ca beneficiile si imbunatatirile pot fi experimentate in mai multe moduri.

- Reiki foloseste doar energie vitala chi. Nu exista nici o diviziune de energie Reiki in forme pozitive sau negative, dar atunci cand o persoana trece printr-o sesiune de terapie, aceasta permite energiei vitale chi sa curga prin organismul sau producand efectele benefice. 

- Cei care folosesc terapia Reiki se gasesc de multe ori mai veseli, plini de viata iar energia lor este imbunatatita, aproape ca in cazul in care bateriile lor au fost complet reincarcate. Conflictele existente intr-o persoana sunt defalcate si exista o vitalitate mai mare, care conduce trupul la relaxare si stimulare. Odata cu aceasta imbunatatire si procesele naturale de reinnoire si de eliminare a toxinelor sunt imbunatatile.

 
Subiectul:   reiki Categoria:   spiritualitate Data: 2011-05-05
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Mergi prin viata dormind?
 
Mergi prin viata dormind? Ai o imagine clara a ceea ce vrei de la viata? Care sunt obiectivele si visele tale in legatura cu viata ta, relatiile, sanatatea, spiritualitatea si prosperitatea ta? Iti urmaresti visele sau doar le pastrezi acolo undeva in mintea ta? ...
 
Ce este Reiki
 
Ce este Reiki Reiki este o forma de terapie complementara de origine japoneza, care devine din ce in ce mai populara in intreaga lume. Reiki este unica deoarece aceasta incorporeaza elemente aproape din toate celelalte practici alternative de vindecare, cum ar fi vindecarea spirituala, aura, cristale, meditatie, echilibrarea chakrelor, arometerapie, homeopatie si naturopatie. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>