Bazele Theta Healing - Stiinta epigeneticii 

print
 
Bazele Theta Healing - Stiinta epigeneticii

Tehnica de vindecare minte/corp Theta Healing, fondata de Vianna Stibal, poate fi explicata cu ajutorul stiintei epigeneticii. Traducerea literala a cuvantului epigenetica este "control asupra geneticii", iar aceasta stiinta de varf studiaza modul in care genele noastre sunt controlate, nu doar de ADN ci si de mediul lor. Cu toate ca genele sunt programate de ADN-ul lor original, a fost dovedit stiintific ca acestea pot fi re-programate de mediul lor.

Genele nu se pot programa singure, insa ele sunt in mod constant afectate de mediul lor imediat, cum ar fi hrana, stresul, medicamentele sau emotiile. Aceasta particica de stiinta este extrem de importanta pentru fiecare dintre noi, deoarece aceasta inseamna ca indiferent de cum am inceput, ne putem schimba pe noi insine, putem schimba celulele noastre si prin urmare, vietile noastre. Acesta este motivul pentru care Theta Healing este atat de eficienta, pentru ca functioneaza la nivel celular, schimband literalmente modul in care functioneaza mintea si corpul.

Theta Healing schimba vibratia celulelor receptoare. Vibratia este, desigur, energia. Fizica cuantica ne invata ca totul in univers, inclusiv trupurile noastre, este format din energie. Noi nu suntem fiinte solide, ale caror parti se misca precum piesele unui ceas, ci suntem o parte din varsta cuantica. Prin urmare, nu este dificil sa intelegem, din moment ce suntem facuti din energie (celule vibratoare), atunci putem folosi energia pentru a ne schimba. Asta este ceea ce face tratamentul minte/corp.

In ce consta o sesiune de Theta Healing?

Theta Healing se bazeaza pe stiinta epigeneticii si a fizicii cuantice, dar de asemenea, se bazeaza pe tehnica de kinetoterapie, sau testarea raspunsului muschilor. In timpul unei sesiuni, practicantul puncteaza structurile de baza care trebuie sa fie schimbate, prin patrunderea intr-o unda cerebrala.

Theta este o unda foarte lenta, aceeasi unda cerebrala in care ai patrunde in cursul unei meditatii foarte profunde, dar vindecatorii Theta intra si ies din aceasta stare foarte repede. In starea theta, practicantul poate comunica cu sursa si cu clientul. Prin folosirea acestor unde cerebrale theta, se constata exact ce zone au nevoie de schimbare.

Theta Healing este atat de eficienta datorita faptului ca intr-o sesiune, totul se face prin conectarea la sursa. Aceasta metoda nu se bazeaza pe credinta clientului, intelepciunea practicianului, sau interactiunea unor plante medicinale, sunete, sau alte substante. Ea se bazeaza complet pe sursa, energia divina iubitoare care curge prin tot universul, pentru a transforma structurile clientului care necesita vindecare.

Clientii sustin ca, chiar daca au venit la sesiunile lor Theta, plini de indoieli si anxietate cu privire la tehnicile de vindecare minte/corp, experienta lor din timpul sesiunii a fost o combinatie de caldura, compasiune si umor. Multi spun ca se simt mai usori si mai plini de bucurie, imediat dupa sesiune, chiar si pentru cateva zile. Desigur, scopul final este schimbarea reala si de lunga durata, si majoritatea clientilor raporteaza asta, de asemenea.

Se intampla multe vindecari frumoase, fizice si emotionale, prin aceasta tehnica simpla de Theta Healing. Cu toate acestea, Theta Healing nu ia locul unor sfaturilor medicale. Aceasta functioneaza mai bine, mana in mana cu medicina traditionala si cu psihoterapia.

 
Subiectul:   theta healing Categoria:   spiritualitate Data: 2011-06-08
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Feng Shui - Ba-Gua- Zona 2 casnicie, relatii
 
Feng Shui - Ba-Gua- Zona 2 casnicie, relatii Atunci cand vrem sa construim o relatie puternica trebuie sa invatam sa iubim si sa ii acceptam pe ceilalti asa cum sunt. In scopul de a face asta trebuie sa gasim in noi capacitatea de a-i lasa pe cei dragi sa se exprime fara nici o retinere, sa fie ei insisi atunci cand sunt in preajma noastra. ...
 
Feng Shui - Ba-Gua - Zona 1 cariera, misiune, identitate
 
Feng Shui - Ba-Gua -  Zona 1 cariera, misiune, identitate In general, locurile noastre de munca ne ocupa o treime din zi, o alta treime este consumata dormind (preferabil!), iar celelalte 8 ore ramase sunt impartite in calatorii de la scoala sau locul de munca, preparand si mancand mese, curatenie, divertisment si multe alte activitati. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>