Apa - oglinda sufletului  

print
 
Apa - oglinda sufletului

"A intelege apa inseamna a intelege Universul, minunile naturii si viata insasi." - Masaru Emoto

Mesajele din apa ne spun sa ne uitam in noi insine. Apa este oglinda sufletului, si ne reflecta intr-o forma observabila fizic nivelul de constiinta. Viata este dependenta de calitatea apei, atat aceea din organismul nostru cat si cea din mediul inconjurator. Apa este un element vital. Calitatea vietii noastre este direct afectata de calitatea apei pe care o avem la dispozitie.

Pana la Masaru Emoto, stiam prea putin despre proprietatile energetice ale apei. Studiile si experimentele lui Masaru Emoto, cercetator vizionar japonez, vizeaza schimbarile la nivel molecular care apar in apa in functie de incercarile la care aceasta este supusa.

Initial a luat probe de apa din diverse rauri si lacuri, cu diferite grade de poluare si a observat diferentele. Apoi, inspirat de rezulatele meloterapiei, a utilizat diverse tipuri de muzica in experimentele sale cu apa. Dupa care a decis sa testeze influenta gandurilor umane asupra apei. Rezultatele au fost uimitoare.

Apa care este supusa unor energii negative sau careia ii sunt aratate diferite imagini, sunete, cuvinte, mai apoi este inghetata timp de 3 ore, dezvolta cristale dezordonate. Li se examineaza structura si se analizeaza in functie de provenienta apei. In experimentele pe care le-a facut, Masaru Emoto a constatat ca atunci cand apa este asurzita cu hard rock, heavy metal, texte dure sau violente, cristalele capata o forma ciudata, explodeaza si cristalele chiar se strivesc intre ele. Apa adusa din zone cu incarcatura negativa mare, precum cea provenita din zone in care s-au purtat razboaie, unde a existat durere si ura, prezinta o structura nedefinita, bizara si haotica.

Interactiunea cu omul si energia sa lasa urme vizibile asupra apei. Printre cuvintele care daruiesc cea mai frumoasa forma cristalelor de apa se numara "iubire" si "recunostinta". Acestea formeaza cristale diferite, apa fiind un element viu, cu proprietati de inmagazinare a informatiei.

Apa este cel mai important element al vietii pe pamant. Fluvii ca Gangele prezinta proprietati curative datorita rugaciunilor si a ritualurilor care au loc in ele. Desi este cunoscut pentru mizeria si impuritatea sa, Gangele nu a imbolnavit pe nimeni, fiind renumit loc de rugaciune si imbaiere atat a oamenilor saraci si bolnavi cat si a celor bogati sau sanatosi, care se spala deopotriva in apele lui, nefiindu-le teama de eventualele imbolnaviri. Sa fie oare proprietatea apei Gangelui de a se "curata" prin intermediul gandurilor bune si a rugaciunilor motivul pentru care nimeni nu se imbolnaveste?

Apa are putere de vindecare a organismului uman din moment ce acesta este alcatuit din apa, in proportie de 70%. Cartea lui Masaru Emoto, "Viata secreta a apei" a deschis noi orizonturi in cunoasterea constiintei umane prin relatia sa cu apa. Extraordinarele studii ale lui Masaru Emoto ne schimba pentru totdeauna relatia cu apa. Avem dovada stiintifica ca ne putem vindeca atat pe noi insine cat si planeta, prin alegerea constienta a gandurilor pe care le emitem.

 
Subiectul:   apa Categoria:   spiritualitate Data: 2011-03-26
 
Autor:          alexandra

"Dezvoltarea personala este o arta. Este arta de a te desavarsi pe tine insuti ca propria creatie. Imi place sa scriu si sa impartasesc din gandurile mele celor care au nevoie de ele. Geniul exista pentru a fi daruit. Fac acest lucru prin ceea ce scriu, sa daruiesc o particica din mine in fiecare articol."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Principiul Huna 1 - IKE
 
Principiul Huna 1 - IKE Acesta este principiul de baza al filozofiei Huna si inseamna ca noi ne cream propriul nostru univers, pe baza experientelor personale, dar si prin impactul asupra realitatii, al credintelor, obiceiurilor, asteptarilor, atitudinilor, dorintelor, temerilor, judecatilor, sentimentelor, prin gandurile si actiunile noastre persistente. Acest principiu mai contine si ideea ca, prin schimbarea modului predominant de gandir ...
 
Transforma-ti mediul de lucru intr-unul productiv
 
Transforma-ti mediul de lucru intr-unul productiv Munca face parte din viata noastra. Orice persoana care are un loc de munca are ca principal beneficiu remuneratia financiara. Jobul, totusi, reprezinta mult mai mult decat o sursa de venit. El este o modalitate de afirmare a cunostintelor si a abilitatilor personale, un mediu propice pentru formarea relatiilor sociale si un catalizator pentru dezvoltarea personala si profesionala. Pe langa toate acestea, jobul este ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>