NLP - beneficii in afaceri 

print
 
NLP - beneficii in afaceri

NLP se refera la modul a de invata cum sa iti imbunatatesti viata prin preluarea controlului asupra gandurilor, sentimentelor si actiunilor tale. Si apoi cum sa te asiguri ca acestea sunt mult mai in concordanta cu ganduri, sentimente si comportamente care sa atraga successul si rezultatele pe care ti le doresti. Acest lucru iti va permite sa creezi un viitor mult mai bun si o viata plina de satisfactii pentru tine.

Programarea Neuro-Lingvistica are beneficii uimitoare atat pentru viata personala cat si pentru viata de afaceri. Multe organizatii din intreaga lume folosesc tehnici pentru a imbunatati productivitatea in munca a angajatilor.

Beneficii NLP pentru afaceri si succes pe plan profesional:

- NLP iti va oferi abilitatile si tehnicile necesare pentru a deveni un comunicator superlativ, care poate avea un impact extraordinar asupra succesului tau in afaceri.
- Vei fii vazut ca o persoana care trece direct la afaceri si o face din aceasta o experienta placuta, un tip de persoana cu care oamenii doresc sa stabileasca relatii de afaceri.
- Vei obtine o claritate a rezultatului pentru sine, organizatie si clienti, in scopul de a creste productivitatea si de a consolida relatii.
- Vei invata sa raspunzi la situatii provocatoare, cu o atitudine pozitiva catre un rezultat de succes.
- Iti vei mari capacitatea de a te acomoda cu calm la un mediu stresant. In orice afacere exista multe situatii stresante si capacitatea de a le gestiona corect este o necesitate pentru orice om de afaceri de succes.
- Vei fi capabil sa dezvolti flexibilitatea, concetrarea si scopul, toate fiind instrumente necesare in orice afacere.
- Vei dezvolta strategii de luare a deciziilor, care te vor ajuta sa iei atat decizii mici cat si mari.
- Vei invata cum sa rezolvi conflictele, rapid si eficient.
- Vei invata strategii model de conducere.
- NLP iti va permite sa iti maresti perceptia asupra relatiilor cu clientii.
- Vei invata tehnici de gestionare a timpului, fapt care iti va oferi mai mult timp liber pentru a te gandi la aspectele mai importante in afaceri si viata personala.
- Vei fi capabil sa iti atingi obiectivele stabilite, si vei obtine rezultatele pe care le-ai dorit in fiecare domeniu al vietii tale.

Programarea Neuro-Lingvistica este un instrument important in orice afacere, si cum foarte multe companii folosesc din ce in ce mai mult tehnici NLP, este important sa inveti si tu aceste tehnici, pentru a tine pasul cu concurenta.

 
Subiectul:   nlp Categoria:   corp Data: 2012-02-16
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Reprimarea sentimentelor si alimentatia compulsiva
 
Reprimarea sentimentelor si alimentatia compulsiva Mancam chiar si atunci cand nu ne este foame pentru ca mancarea ne alunga durerea. Mancam dimineata, seara si ori de cate ori simtim, fara sa ne fie intoitdeauna foame. Insa rezolvarea problemelor pe care le avem cu noi insine nu rezida in a nega problemele si a le masca, ci in a le infrunta. ...
 
Dosha Pitta
 
Dosha Pitta Dosha Pitta este alcatuita din elementele de foc si de apa. Charaka Samhita, textul ayurvedic, prezinta caracteristicile doshei Pitta ca fiind: fierbinte si un pic onctuoasa; ascutita, arzand; lichida si acida; curge intotdeauna intr-o maniera nemarginita; intepatoare si ascutita. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>