7 obiceiuri ale increderii in sine 

print
 
7 obiceiuri ale increderii in sine

Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari.

Cele 7 obiceiuri a increderii in sine:

1.Cucereste frica. Frica este ca un zid de caramida. Gandeste-te la conversatiile pe care nu le ai, oamenii de care stai deoparte, riscurile pe care nu ti le asumi si afacerile sau deciziile personale pe care nu reusesti sa le faci. Odata ce vei stapani acest obicei, te vei simti mult mai sigur. Tot ceea ce vrei sa faci, vei face cu incredere sporita.

2.Nu te mai compara cu altii. Ai cumva tendinta sa iti bazezi fericirea pe modul in care arati pe langa un vecin, un coleg, o ruda sau o celebritate? Iesi mereu in pierdere? Atunci, destul! Trebuie sa rupi acest obicei auto-distructiv pentru totdeauna.

3.Apara-ti granitele. Limitele personale te fac sa te simti in siguranta si te impiedica sa te simti suparat sau ranit. Limitele ridica sentimentul de auto-valoare si altii te respecta mai mult. Desi este dificil sa tragi o linie dupa o lunga perioada de obiceiuri nocive, acest lucru este foarte necesar pentru a spori increderea in sine. A face pe plac altora este o alta caracteristica negativa care va disparea de pe marginea drumului tau spre increderea in sine.

4.A gresi este natural. Cei mai de succes oameni de pe pamant si-au construit o scara de succes cu greselile lor. Drumul spre succe al castigatorilor vietii este pavat cu esecuri din care au invatat si de care au profitat, motivandu-se sa meaga mai departe.Nu exista nici un motiv pentru care tu nu poti fi unul dintre acesti oameni de succes.

5.Asertivitate spectaculara. Orice persoana are dreptul de a decide cum sa isi traiasca viata. Acest lucru include obiectivele pe care si le doreste, valorile dupa care traieste si dreptul de a spune altora cum doreste sa fie tratata. Tacerea este inutila si trebuie sa inveti sa vorbesti pentru tine, sa iti exprimi dorintele si nevoile in moduri sanatoase. Cand vei incepe sa stabilesti standarde cu referire la modul in care doresti sa fii tratat, stima de sine si increderea in sine vor creste instant.

6.Invinge timiditatea. Ai puterea sa iti gestionezi timiditatea, ba chiar sa o schimbi cu un set de abilitati de comunicare mai lustruite. Timidatatea trebuie invinsa, astfel incat sa poti imbratisa posibilitatile care trec pe langa tine acum.

7.Imaginea corpului. Tu raspandesti imaginea corpului tau inconstient, in fiecare moment al zilei. Aceasta imagine atrage si respinge atat oameni si oportunitati. Stima de sine are un impact direct cu aceasta imagine, in consecinta trebuie sa iti antrenezi mintea sa construiasca o imagine pozitiva a corpului.

 
Subiectul:   incredere Categoria:   minte si emotii Data: 2012-04-27
 
Autor:          iuliana s.

"Dezvoltarea personala este importanta pentru fiecare dintre noi deoarece sunt multe lucruri esentiale despre care nimeni nu ne invata la scoala, lucruri pe care trebuie sa le invatam singuri, pas cu pas..."

 
Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

Comenteaza articolul

Nume:
 
Email:
 
Website:
 
Comentariu:
 
Cod de validare:
 

 

Recomanda articolul :

 
Email(uri)* :
Mesaj :
*Introduceti adresele de email separate prin virgule
 
Trimite Anuleaza
 

 

Mai multe articole text»


Din aceeasi categorie

Metaforele dupa care traim
 
Metaforele dupa care traim Oamenii de stiinta cognitiva au facut multe cercetari pe semnificatia metaforei conceptuale in viata noastra de zi cu zi. Acesti savanti propun ideea ca metoforele nu sunt doar jucarii ale mintii noastre ci si un rezultat al modului in care sunt constituite ele. ...
 
Tony Robbins - 5 pasi pentru a trece pe urmatorul nivel
 
Tony Robbins - 5 pasi pentru a trece pe urmatorul nivel Ca participanta la "Unleash the power within" - Roma 2009 am primit recent ca bonus accesul la un videoclip al lui Anthony Robbins. Mi s-a parut interesanta si aplicabila imediat metoda de a trece pe un alt nivel, de a face o schimbare in viata, astfel ca simt nevoia sa impartasesc cateva din informatiile primite: 5 pasi pentru succes- plan rapid. ...
 
E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>