Dezvoltarium-inainte de a incepe 

dezvoltarium-inainte-de-a-incepeBun venit pe site-ul Dezvoltarium!
Aici veti gasi :
Articole despre domenii interesante in care noi ca oameni ar trebui sa ne imbunatatim cunostintele. Fie ca vreti doar sa va delectati si sa cititi ceva interesant la serviciu sau ca vreti sa va imbogatiti considerabil cunostintele, in aceasta categorie gasiti toate informatiile de care aveti nevoie.
Itemi video cu muzica de relaxare, expertii din domeniul dezvoltarii personale si tutoriale de genul « cum sa... ».
Itemi audio. V-a placut vreun discurs al unui expert cunoscut sau mai putin cunoscut ? V-a placut vreo melodie pe care vreti sa o recomandati si altora ? Aici o puteti face. Asteptam sugestiile voastre. Ne propunem sa va aducem cele mai bune melodii, cele mai bune discursuri si cursuri audio.
Website-uri. Aici puteti gasi informatii despre site-urile pe care noi le citim cu placere si despre cele care consideram ca v-ar fi utile.
Carti. In aceasta categorie va recomandam cele mai bune carti despre spiritualitate, minte, emotii, dezvoltare personala si multe alte subiecte interesante care va pot face ziua mai frumoasa.
Nume. Categoria grea a site-ului nostru include experti renumiti in intreaga lume pentru dedicatia si munca lor in domeniul dezvoltarii personale, precum si cabinete medicale, muzica, medici, scoli de dezvoltare sau terapeuti. Ne propunem sa-i selectam pe cei mai buni dintre cei buni.
Evenimente. Vrei sa participi la un curs in domeniul dezvoltarii personale ? Vrei sa vezi cum se prezinta un adevarat expert ? Te intereseaza sa iti aprofundezi cunostintele sau pur si simplu vrei sa inveti o metoda de a le impartasi si celorlalti din cunostintele tale ? Esti in locul potrivit. Iti vom aduce evenimente noi, inedite, proaspete.Vei la curent cu ultimele noutati in domeniu prin intermediul acestei sectiuni.
Teste. Categoria « Teste » iti va prezenta partea distractiva si practica a dezvoltarii personale. Daca vrei sa stii cum stai la anumite capitole, ia-ti timp si testeaza-te prin intermediul acestei sectiuni.
Magazin. Carti, audio-book-uri, produse pentru trup si spirit. Vrem sa iti aducem ceea ce este mai bun, la tine acasa. Verifica sectiunea de pe site pentru a vedea ce a aparut nou.

 

 

 

Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>