Despre dezvoltarium 

dezvoltarium_despre_noiDezvoltarium a luat nastere din pasiunea pentru dezvoltare personala. Este urmarea sutelor de ore de dedicatie si de participare activa la cursuri si traininguri in tara si in strainatate, de lecturi si de discutii. Este o dorinta altruista de a fi alaturi de oameni, de a le raspunde la intrebari, de a le arata ca exista in orice moment mai multe cai de a ne imbunatati viata, si ca alegerea ne apartine.
Dezvoltarium este un proiect inedit, indraznet, util. Este o modalitate prin care noi, echipa, vrem sa venim in ajutorul tuturor celor care au nevoie de un raspuns la intrebarile lor, de o alta optiune sau de calauzire pe drumul autocunoasterii si dezvoltarii personale.
Dezvoltarium este latura umana a fiecaruia dintre noi si o modalitate de a darui ceva din ce avem fiecare mai bun. Fie ca este vorba de un sfat, de o informatie, de o idee, pe Dezvoltarium vei gasi resurse importante pentru evolutia ta!
Nu vrem sa fim cei care stiu tot! Vrem sa fim cei care pot da mai departe o informatie, din inima, pentru inima. Vrem sa fim cei care au ceva de spus atunci cand viata devine dificila, cand timpul pare ca nu se mai opreste, cand munca devine prea solicitanta, cand calea de scapare din situatiile frustrante nu se mai intrevede.
Suntem cei care ajuta asa cum stiu cel mai bine : indrumand, recomandand, daruind. Informatiile sunt facute sa fie date de la om la om si nu pastrate ca top-secrete. Sunt facute pentru a fi utile si pentru a da si celor care au nevoie de ele, un reper in problemele pe care de unii singuri nu reusesc sa le rezolve.
Dezvoltarium este latura umana a fiecaruia dintre noi si o modalitate de a darui ceva din ce avem fiecare mai bun. Fie ca este vorba de un sfat, de o informatie, de o idee si tu poti ajuta!
Fiecare dintre noi putem ajuta! Prin acest lucru Dezvoltarium isi doreste sa creeze o punte de comunicare si de ajutorare intre noi, tu si fiecare dintre oamenii care poposesc pe paginile noastre si cei care cauta ajutorul.
Ce ne propunem?
-Sa fim o mana intinsa atunci cand cineva are nevoie de sfaturile noastre
-Sa fim la dispozitia tuturor celor care sunt in dificultate;
-Sa ii calauzim pe cei care vor sa afle mai multe despre dezvoltarea personala si cea spirituala;
-Sa fim mesageri ai pacii si ai armoniei, sa cream un mediu in care fiecare cititor sa se simta acasa;
-Sa fim o usa deschisa celor care au ceva de spus in domeniul dezvoltarii personale si vor sa o faca prin intermediul nostru;
-Sa incurajam ideile bune, creativitatea, ingeniozitatea;
-Sa oferim o lectura placuta si o oaza de liniste si de regasire;
-Sa devenim o comunitate interactiva, cu membrii dedicati si implicati in crearea unei lumi mai bune.
Simtiti-va liberi sa va lasati intrebarile si comentariile in grija noastra. Orice ati avea de spus, noua ne pasa!
Daca aveti idei si propuneri de articole noi, de carti pe care ati vrea sa le recomandati si altora, dati-ne de stire. Daca v-a placut vreo melodie de meditatie si relaxare si ati vrea sa o impartasiti, permiteti-ne sa o dam mai departe.
Impreuna putem deveni mai buni!

 

 

 

Disclaimer :

Autorii acestui site, in afara de cazurile specificate in mod expres, nu sunt medici, psihologi sau terapeuti, nu se prezinta astfel si nu se substituie persoanelor cu studii autorizate in domeniu. Ca urmare materialele de pe acest site au scop strict de informare si sunt destinate exclusiv dezvoltarii personale, si nu diagnosticului, tratarii sau vindecarii unor situatii patologice. Teoriile, ideile si aplicatiile prezentate sunt viziunea personala a autorilor si nu pot substitui in nici un fel consultatiile de specialitate. Fiecare vizitator al site-ului este responsabil pentru propriile idei, propriile decizii, propriul confort fizic, emotional, mental si spiritual. Iti recomandam sa nu aplici nimic ce ti-ar putea aduce suferinta fizica, mentala, emotionala, spirituala. Utilizeaza doar ce ti se pare a fi util pentru tine, si ignora restul.

E V E N I M E N T E - unde mergi
 
M A G A Z I N - produse pentru o viata mai frumoasa
 
Login
 
 
Ultima carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vo ...
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in si ...
 
 
 
Reclama 6
 
 
 
Reclama 7
 
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de  ...
 
 
 
R A D I O -muzica pentru suflet
 
Reclama 8
 
 
 
 
 
Ultimul articol text

7 obiceiuri ale increderii in sine

 
7 obiceiuri ale increderii in sine Inainte de a deprinde noi obiceiuri trebuie sa renunti la vechile obiceiuri. Exista 7 obiceiuri esentiale pe care trebuie sa le stapanesti. Dupa ce faci toate aceste lucruri, nu te vei mai gandi la obtinerea unei increderi in sine puternice, ci aceasta devine o parte ta ca persoana. Atunci cand se intampla acest lucru, te vei simti in mod natural puternic, vei face din ce in ce mai putine alegeri gresite si actiunile tale te vor duce spre realizari tot mai mari. ...
 
 
Ultimul articol video

Introducere in reflexologie [video]

 
Reflexologia este o practica veche de vindecare si metoda alternativa si moderna de ingrijire a sanatatii. Desi aceasta practica a fost recunoscuta la nivel global ca o forma viabila de vindecare de mai multi ani, numai recent reflexologia a devenit cunoscuta si acceptata in mai multe tari. ...
 
 
Ultimul articol carte

Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte]

 
Pescarusul Jonathan Livingston - Richard Bach [carte] In `Pescarusul Jonathan Livingston` vom intalni o pasare care vrea sa se uite dincolo de viata normala, care pentru o pasare inseamna a manca, a dormi si a se reproduce. Aceasta pasare vrea sa zboare cat mai sus si mai rapid si sa faca cele mai indraznete miscari. Richard Bach stia, evident, o multime de lucruri despre aviatie si fascinatia acestuia este evidenta in carte. El reuseste sa impleteasca intr-un mod extrem de armonios domeniul aviatiei, aerodinamica, spiritualitatea si intrebarile de genul "de ce suntem aici" intr-o tesatura diafana si vesnic actuala ...
 
 
 
close

Te rugam sa te loghezi pentru a putea folosi aceasta optiune

 
User:
 
Parola:
 
 
Am uitat parola >>>